Mala poduzetničke obitelji Terrabotanika bavi se izradom dugotrajnih biljnih terarija, idealnog rješenja za sve one koji vole biljke, ali im iz nekog razloga ne uspijevaju – ili pak jednostavno žele uljepšati svoj životni prostor unikatnim detaljima. Biljni terariji zahtijevaju jako malo brige, ne moraju se čak niti zalijevati. Ekosustav u staklenci, uz pomoć sunca i kondenzacije održava život biljaka. Novost u Terrabotanici su božićni craft poklon paketi hrvatskih malih poduzetnika kojima spajaju lijepo i prirodno.

„Ove godine nastojimo podržavati kampanju #kupujmolokalno, pa smo se tako udružili s Taman Chocolates, Sapoon, Volim Ljuto i pašmanskim OPG Matulić i kreirali jedan pravi mali obiteljski poklon paket u božićnom ruhu“, kažu Eva i Marija iz Terrabotanike i dodaju:

„Tražili smo male poduzetnike koji dijele isto mišljenje, a to je promocija hrvatskog proizvoda, ručnog rada, inovativnih ideja, a samim time i kvalitete. Htjeli smo kreirati poklon paket za različite uzraste i široku publiku gdje svatko može naći nešto za sebe. Terrabotanika i Sapoon su već prije surađivali, ali smo odlučili proširiti tim za blagdanski paket da bude bogatiji i šarolikiji, a za proizvode Volim ljuto, Taman Chocolates i OPG Matulić smo već provjereno znali da su kvalitetni i pouzdani. Pratili smo radove i drugih malih poduzetnika, ali upravo tim od ovih pet malih proizvođača se pokazao kao pun pogodak što se tiče suradnje , kombiniranja iskustva i dosadašnjeg rada“.

Zbog svoje raznolikosti proizvoda, paket može biti i obiteljski poklon gdje bi svatko pronašao nešto za sebe. Proizvodi u njemu su mirisni i njegujući (sapun i melem), za trenutke uživanja i opuštanja (čokolada i keksić), ali i trajni (biljni terarij koji je odličan je ukras svakom interijeru).

„Kupnjom Craft ŽićBox paketa možete biti sigurni da je 100% ručno izrađen, čokolada se proizvodi od samog zrna kakaa do čokolade, melem od uzgoja maslina koje je glavni sastojak melema, pa čak su i božićne kapice na terariju ručno kreirane, rezane i lijepljene-ništa nismo prepustili slučaju“, kažu u Terrabotanici, naglašavajući kako se radi o proizvodima malih proizvođača, udruženih oko iste ideje i vođeni željom da ovog Božića kupujemo lokalno, podržavamo hrvatski proizvod, nagradimo male vrijedne ruke, te da kupcima omogućimo kvalitetne proizvode", dodaju Marija i Eva. 

U paketu se nalazi pet  proizvoda:

OPG Matulić: pašmanski melem od maslinovog ulja, pčelinjeg voska i lavande

Sapoon-Red Velvet Donut: sapun od maslinovog, kokosovog, palminog i suncokretovog ulja te kakao maslaca

Taman Chocolates: tamna čokolada s hrskavim biskvitom i bogatom mješavinom aromatičnih začina

Miscotti i Volim ljuto: Naughty or nice slatko ljuti keksić

Terrabotanika: mali biljni terarij u staklenci s prigodnom božićnom kapicom

Paket dolazi u ograničenim količinama, ne šalje se zbog osjetljivog sadržaja, nego se preuzima u trgovini Spicy Days u Zagrebu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju