Pobjednicima mami Nataliji i sinu Brunu danas će se suprotstaviti mama Sanja i kćer Martina, ali ne iste one iz prošle episode. Hoće li i ovog puta kući poslati Sanju i Martinu?

Vrlo uzbudljiva emisija sa puno smijeha i dobrih vibracija. Naučiti ćemo neke nove recepte, ali i vidjeti kako se već iskušani recepti mijenjaju 'u hodu'. Kandidati će kao i uvijek biti vrhunski, neki će se praviti da znaju što rade, dok će drugi biti pomalo zbunjeni i dekoncentrirani.


MAJKA: SANJA KRALJ, 36

Mama Sanja je privatna poduzetnica iz Zagreba i mlada mama tri kćeri. Kaže da je jako organizirana u kuhinji i da ju užasava nered. Najviše voli i kuha tradicionalnu kuhinju, a ne podnosi lignje. Općenito, ne voli baš morske stvari. Za svoju kćer kaže da je marljiva i poslušna, al ne zna baš kuhati, ocijenila bi je dvojkom. Kaže za sebe da odlično funkcionira pod stresom i da ne zna za tremu.

KĆER: MARTINA KRALJ, 19

Martina je brucošica ekonomija. Simpatična i slatka, nasmijana i malo plaha za razliku od mame. Voli dobru zezanciju i stalno se smije. Kaže da je mama glavna u svemu, mama je uvijek u pravu, samo uputi pogled i ja znam što mi je činiti. Kaže da nije baš na Ti s kuhanjem i jako se živcira kad joj nešto ne ide. Najsloženije jelo koje je ikad pripremila su faširane šnicle. Kao i mama, ne voli lignje, a i općenito morske stvari.

 

 

MAJKA: NATALIJA KEKEZ, 50

Gospođa Natalija je nezaposlena majka troje djece i baka troje unuka. Dolazi iz Splita. Za sebe kaže da je kućanica kojoj je najveće zadovoljstvo brinuti o unucima. Kada je osnovala obitelj morala je naučiti kuhati jer tko bi drugi, kaže. U kuhinji je najviše izluđuje kada je sve razbacano, mokro i kada nešto iskipi. Zbog toga svima i govori da u njezinoj kuhinji može kuhati tko god i kako god, ali da ju ostave kako su je i našli. Kuha svakodnevno i kroz život je pokupila recept od svakoga. Sin Bruno za nju kaže da je vesela osoba, veliki optimist i da ne podnosi laž i neiskrenost.

SIN: BRUNO KEKEZ, 29

Sin Bruno, po zanimanju fotograf je najstarije dijete. Za sebe kaže da je zabavan i duhovit. Sretno je oženjen i ima jedno dijete. Ne smatra se dobrim kuharom, a sve što zna o kuhanju naučio je od majke i žene. Ako je potrebno, u kuhanju ga mama navodi i telefonski. Kaže da nema do mamine kuhinje. Uglavnom preradi mamine recepte po svom ukusu. Voli papreno. Nema neku namirnicu koju ne voli, ali ga odbija loš miris hrane i to je ujedno i ono što ga živcira u kuhinji. Najdraže mamino jelo su mu pomfrit i jaja i to još od djetinjstva.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju