Pobjednici iz prošle epizode, mama Snježana i kćer Marina boriti će se protiv mame Tine i sina Tea. Kako će se novi tim snaći u najzabavnijem kuharskom showu svakako pogledajte jer vam ponovno garantiramo puno smijeha i dobrih vibracija.

Epizode koje ste propustili besplatno pogledajte na NovaPlus

Snježana Šijak, 49

Snježana je zaposlena majka troje djece i dolazi iz Zagreba. Po zanimanju je frizerka koja trenutno radi u telefonskoj prodaji. Za sebe kaže da je strpljiva i bolesno uredna. Totalni je perfekcionist i jako je pedantna. Najviše voli tradicionalnu kuhinju i u tome istinski uživa. Kuhanje za nju predstavlja veliko zadovoljstvo, opuštaju i veseli. Kod Marine ju najviše u kuhinji živcira nered koji ostavi iza sebe. Najveći problem je to što Marina koristi puno suđa, a Snježana je vrlo uredna i voli da se posuđe opere odmah nakon korištenja, što Marina smatra glupim i gubitkom vremena. Iako se ne slažu u kuhinji, inače su vrlo povezane i bliske.

Marina Šijak Brezak, 27

Marina je po zanimanju inženjer građevine. Majka je jednog sina. Jako je vesela i vedra osoba, ponekad hiperaktivna i tvrdoglava. Preferira brzu kuhinju, a najsloženiji recept koji je ikad pripremala su lazanje koje jako voli jesti, a ona ih sprema sa palačinkama. Ne voli fileke. U kuhinji ju jedino mama može izbaciti iz takta. Marina je „šefica“ u ovom odnosu. Kod mame ju definitivno živcira njezina pedantnost, dok Marina više voli raditi u svom kreativnom neredu. Voli maminu kuhinju i kako žive zajedno, mama je jedino i zadužena za kuhanje.

Tina Valentak, 46

Tina nam dolazi iz Zagreba i nezaposlena je majka 4-ero tinejđera. Po karakteru je vesela, komunikativna i znatiželjna. Najviše ju opušta rolanje te duge šetnje po prirodi. Natjecateljskog je duha i za pobjedu je spremna učiniti sve. U kuhinji ju najviše može izbaciti iz takta neposlušnost, a osim kuhanja voli gledati svoje klince kako peru suđe. Preferira tradicionalnu kuhinju, no voli sve kuhati, ovisno o raspoloženju.

Teo Miodragović – Valentak, 22

Teo veseli mladić završio je unutarnji dizajn. Mama Tina ga opisuje kao samozatajnog i mirnog dečka. Najviše ga opušta slušanje elektronske glazbe. Preferira tradicionalnu i brzu kuhinju. U kuhinji izbjegava sve poslove i apsolutno ne voli ništa raditi u kuhinji osim pojesti maminu hranu. Iz takta ga može izbaciti mamina pitanja. Od namirnica koje nemože vidjeti ni probati su definitivno fileki. Od njih mu se diže želudac.