Pobjednici iz prošle epizode, mama Snježana i kćer Marina boriti će se protiv mame Tine i sina Tea. Kako će se novi tim snaći u najzabavnijem kuharskom showu svakako pogledajte jer vam ponovno garantiramo puno smijeha i dobrih vibracija.

Epizode koje ste propustili besplatno pogledajte na NovaPlus

Snježana Šijak, 49

Snježana je zaposlena majka troje djece i dolazi iz Zagreba. Po zanimanju je frizerka koja trenutno radi u telefonskoj prodaji. Za sebe kaže da je strpljiva i bolesno uredna. Totalni je perfekcionist i jako je pedantna. Najviše voli tradicionalnu kuhinju i u tome istinski uživa. Kuhanje za nju predstavlja veliko zadovoljstvo, opuštaju i veseli. Kod Marine ju najviše u kuhinji živcira nered koji ostavi iza sebe. Najveći problem je to što Marina koristi puno suđa, a Snježana je vrlo uredna i voli da se posuđe opere odmah nakon korištenja, što Marina smatra glupim i gubitkom vremena. Iako se ne slažu u kuhinji, inače su vrlo povezane i bliske.

Marina Šijak Brezak, 27

Marina je po zanimanju inženjer građevine. Majka je jednog sina. Jako je vesela i vedra osoba, ponekad hiperaktivna i tvrdoglava. Preferira brzu kuhinju, a najsloženiji recept koji je ikad pripremala su lazanje koje jako voli jesti, a ona ih sprema sa palačinkama. Ne voli fileke. U kuhinji ju jedino mama može izbaciti iz takta. Marina je „šefica“ u ovom odnosu. Kod mame ju definitivno živcira njezina pedantnost, dok Marina više voli raditi u svom kreativnom neredu. Voli maminu kuhinju i kako žive zajedno, mama je jedino i zadužena za kuhanje.

Tina Valentak, 46

Tina nam dolazi iz Zagreba i nezaposlena je majka 4-ero tinejđera. Po karakteru je vesela, komunikativna i znatiželjna. Najviše ju opušta rolanje te duge šetnje po prirodi. Natjecateljskog je duha i za pobjedu je spremna učiniti sve. U kuhinji ju najviše može izbaciti iz takta neposlušnost, a osim kuhanja voli gledati svoje klince kako peru suđe. Preferira tradicionalnu kuhinju, no voli sve kuhati, ovisno o raspoloženju.

Teo Miodragović – Valentak, 22

Teo veseli mladić završio je unutarnji dizajn. Mama Tina ga opisuje kao samozatajnog i mirnog dečka. Najviše ga opušta slušanje elektronske glazbe. Preferira tradicionalnu i brzu kuhinju. U kuhinji izbjegava sve poslove i apsolutno ne voli ništa raditi u kuhinji osim pojesti maminu hranu. Iz takta ga može izbaciti mamina pitanja. Od namirnica koje nemože vidjeti ni probati su definitivno fileki. Od njih mu se diže želudac.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju