Zagrebačkoj gastronomskoj sceni pridružuje se 'Paradigma' - prvi pop-up restoran u Hrvatskoj, koji će od studenog 2015. do ožujka 2016. godine svoju splitsku adresu zamijeniti privremenom zagrebačkom u Vlaškoj 55.

'Odlučili smo se tijekom zime preseliti u Zagreb kako bismo Zagrepčanima, koji su inače česti gosti Paradigme u Splitu, omogućili da i u zimskim mjesecima uživaju u okusima izvornog Mediterana.

Posebno nas raduje što smo ostvarili suradnju s Turističkom zajednicom grada Splita u sklopu koje će zagrebački posjetitelji kod nas moći dobiti informacije o ponudi ovogodišnjeg Adventa u Splitu u kojemu sudjelujemo i mi, kućicom na Rivi.

Nadamo se kako ćemo ih uz delicije inspirirane mirisima i okusima tradicionalnih mediteranskih kuhinja potaknuti da zimski odmor provedu u najlipšem gradu na svitu, izjavio je Marko Sučić, vlasnik restorana Paradigma.

'Paradigma' će posjetiteljima u Zagrebu ponuditi spoj mediteranskog štiha te tradicionalna zagrebačka jela pripremljena od lokalnih namirnica. Zaljubljenici u dobru hranu i vrhunska vina u Paradigmi će, inače članici prestižnog udruženju restoratera Jeune Restaurateur d'Europe, doći na svoje, a ususret Adventu u Splitu i detaljnije se informirati o ovogodišnjim splitskim adventskim događanjima.

Uz bogatu gastronomsku ponudu, Advent u Splitu nudi i jedinstveni spoj blage mediteranske klime, proslave tradicionalnih božićnih običaja te obilje kulturnog sadržaja prilagođenog svim uzrastima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju