Ova nova mala škola kuhanja namijenjena je svima koji uz vrhunske predavače na radionicama, žele naučiti kulinarske tehnike, uz interakciju s predavačima, ali i individualni pristup. Na kraju radionice slijedi kušanje pripremljene hrane, druženje i razmjena dojmova.

Priprema hrane, kombiniranje namirnica, posluživanje i način uživanja u jelu, u svim kulturama postali su svojevrstan jezik izražavanja emocija, poruka, mašte i kreativnosti. Hrana je dio kulture svakog naroda, a naša jela se ne razlikuje samo po varijacijama unutar regija nego i po obalnoj i kontinentalnoj kuhinji. Upravo ta raznolikost jedan je od identiteta našeg kulinarstva, a jela svojim oblikom, bojom, okusom i mirisom to i dokazuju.


Očuvanje i promocija autentične hrvatske kuhinje u Kuhaoni je oblikovana u radionice za goste koji posjeduju Hrvatsku, kako bi kroz doživljaj kuhanja upoznali regionalnu raznolikost naše kuhinje. U ponudi su dva formata: autohtona kuhaona u trajanju od tri sata gdje se pripremaju tri jela hrvatske kuhinje i cooking-show kuhaona u trajanju od sat i pol gdje su najtipičnija jela hrvatske kuhinje pripremljena unaprijed, a sudionike se uključuje u kratku prezentaciju kuhanja.


Za domaće polaznike Kuhaona ima specijalne radionice za različite usko specijalizirane kulinarske i slastičarske teme poput razvlačenja štrukli, ukrašavanja torti i sl. Obiteljsko kulinarsko druženje s kuhačom velikih i malih svakako je zabavno i kreativno provedeno zajedničko vrijeme. Food snapping (fotografski dnevnik hrane) sve je više forma izražavanja ljudi osobito na društvenim mrežama. Stoga smo oblikovali radionicu fotografije hrane kao novi proizvod na tržištu. Na njoj polaznici mogu naučiti osnovna pravila dobre fotografije hrane, poput pravilnog osvjetljenja i kadriranja. Individualni pristup i snimanje na dnevnom svjetlu s vlastitim foto-aparatom omogućuje jednostavnu primjenu novih znanja u svakodnevnim situacijama.


U poslovnom segmentu prostor Kuhaone može poslužiti za teambuliding, različita događanja, foto i video snimanja te istraživanja tržišta. Za više informacija o projektu posjetite stranicu kuhaona.com i facebook stranicu, a za sve vaše upite kontaktirajte info@kuhaona.com ili se javite na broj telefona +385 1 4104 841. Do kuhanja!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju