U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije


Kuhaona je otvorena u rujnu 2014. godine u Zagrebu na Opatovini broj 13, pokraj tržnice Dolac, nadomak svih svježih namirnica te na sjecištu turističke šetnice i kulinarske tradicije.


Vizija projekta je postati gastro-centar za razmjenu kulinarskih znanja u kojem bi se oživio duh tradicije i zadovoljavanje potreba i očekivanja kupaca za novim životnim doživljajima, emocijama i pričama.

Nadamo se da ćete i u ovom mjesecu pronaći nešto zanimljivo za sebe. Stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu.


Teme radionica

02.06.2015. Fingerfood – Predavač: Vid Nikolić
09.06.2015. Kuhinja Vijetnama – Predavač: Žaklina Matijević
11.06.2015. Biftek na tanjuru – Predavač: Ivica Štruml
17.06.2015. Bella Italia – Predavač: Marijana Zlomislić
18.06.2015. Specijaliteti od plave ribe – Predavač: Ivica Štruml
30.06.2015. Dim sum – Predavač: Vid Nikolić


Opširnije o pojedinim radionicama pročitajte na ovom linku, a za detalje se javite na e-mail: info@kuhaona.com ili nas nazovite na (01) 4104 841.