Radovi su u poodmakloj fazi, što znači da se na gradilištu već nalaze 32 mobilne kamping kućice, iza kojih stoji vrhunski hrvatski dizajn, ali i cijela proizvodnja tvrtke Nord iz Samobora.

Mobilne kućice opremljeno su moderno te će imati gotovo sve što se nudi u primjerice, jednom apartmanu, uz savršenu nadopunu „robinzonskog“ turizma u netaknutoj prirodi Like.

Jedan je to i od glavnih ciljeva projekta – okupiti najbolje što domaća ponuda u vidu arhitekture, gastronomije i usluge može ponuditi i baš time oduševiti brojne, mahom strane turiste koji će već od travnja iduće godine ovdje biti gosti.

Uređenje mobilnih kamping kućica kraj Plitvica Uređenje mobilnih kamping kućica kraj Plitvica (Foto: PR)

Osim 32 kamping kućice, nalazi se mjesto i za 60 kampera, a u završnim su fazama gradnje i restoran s tradicionalnom ličkom hranom za 150 ljudi, recepcija, etnodućan i suvenirnica.
Već sada u resortu su posao našli domaći ljudi koji će gostima predstaviti ličku tradiciju kroz vrhunsku ponudu, a ovakva vrsta turizma u svijetu je sve popularnija.

Važno je i istaknuti da Ličko-senjska županija nema ovako kvalitetan kamp te će po najavama kamp u Vrhovinama biti najbolji kamp na širokom području od Plješivice do Jadranskog mora.

Blizina Plitvičkih jezera te ostalih prirodnih i povijesnih atrakcija već su odavno mamac za turiste iz čitavog svijeta, koji će obogaćivanje smještajne ponude u još uvijek nedovoljno prepoznatoj Lici sigurno dočekati sa zanimanjem.

Ostvarenje snova: Dao je otkaz da bi putovao vojnim kamionom i uštedio tisuće kuna Kuća na kotačima Kuća na kotačima - 5 Kuća na kotačima - 4 +2 Kuća na kotačima - 3
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju