U potrazi za novim rutama koje možete istražiti na dva kotača aplikacija za pametne telefone Croatia Bike Routes nudi pouzdane informacije, kao i korisne podatke o udaljenosti, težini i nadmorskoj visini koje će vam pomoći da se odlučite za najbolju varijantu. Ukupni uspon, podlogu, slike i presjek rute, kao i opis možete doznati u nekoliko klikova.

Pritom se lako možete predomisliti i odlučiti se za alternativni pravac ako vas svojom ljepotom ponese nova staza. Na raspolaganju je više od 3000 kilometara biciklističkih staza i više od 150 ruta.

Nađete li se u šumi i ostanete bez signala na mobitelu nema brige jer su karte i rute dostupne i bez interneta. Podaci su prikupljeni od pouzdanih i provjerenih ruta partnera poput HGSS-a, turističkih zajednica, relevantnih biciklističkih udruga i klubova tako da nema straha da ćete zalutati ako krenete u nepoznato. U slučaju nezgode ili nesreće, aplikacija nudi pomoć u pronalasku osobe.

Bicikl Bicikl (Foto: Unsplash)

No CBR je više od mobilnog vodiča; uz prezentaciju destinacija kao biciklističkih odredišta, aplikacija sadrži informacije o prirodnim znamenitostima i posebnostima regija te kulturnih i ugostiteljskih objekata poput planinarskih domova i restorana u okolici ruta. Jednostavnost korištenja, kao i privlačan dizajn razlozi su zbog kojih CBR postaje sve popularnija aplikacija dostupna za Androide ili IOS. 

Uvati Vitar - 1 Aktualno Uvati vikend na Braču: 2 kotača, 400 natjecatelja i luda zabava

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju