Regular.Bar na Britancu jedno je od mjesta koje osluškuje želje svojih gostiju. Tako je nakon prvog i drugog otvorenja koja su oduševila goste uslijedilo i treće, a veselja nije nedostajalo. Nedavno otvoreni kafić koji se nalazi na jednom od omiljenih zagrebačkih trgova po danu okuplja ljubitelje fine kave, a za večernji ugođaj vikendom brine se DJ. Sudeći prema komentarima gostiju koji su u Regularu pronašli svoj „kafić Uzdravlje“ za dobru energiju zaslužni su barmeni kojima ne nedostaje dobre volje, pomaže i dobra kava.

Espresso ćete platiti osam kuna, „veliku s toplim“ 11, a kava i sok stoje 24 kune. U ponudi su i Althaus čajevi, uskoro i matcha čaj, a sokovi su prirodno cijeđeni s raznim kombinacijama voća i povrća.

„Karta pića je za sada koncipirana tako da ne pretjerujemo ni sa čime. Za većinu pića imamo jednu jeftiniju, jednu srednju i jednu premium opciju, za svakog po nešto. Svakako planiramo širiti ponudu pića, ali smatramo da nema potrebe za žurbom. Bitno nam je da ono što nudimo bude na razini i da ljudi budu zadovoljni. Isto vrijedi i za događanja. Već sada je u prostoru postavljena serija grafika Nikice Jurkovića, a u planu je da se postav mijenja periodično.

Konkretna događanja još nisu definirana, ali svakako će biti predstavljanja proizvoda domaćih dizajnera, izložbe, radionice itd. Što se glazbenih događanja tiče, već smo imali nastup Ilije Rudmana (Imogen recordings), a u planu su nastupi i drugih poznatih glazbenika“, kaže Ruđer Novak-Mikulić, jedan od tri vlasnika, ali prije svega dobrih prijatelja koji su se spontano odlučila otvoriti bar u kojem će se gosti dobro osjećati.

Regular Bar Regular Bar (Foto: Regular.Bar)

„Prijatelji smo više od 10 godina. Nismo dugo razvijali ideju, sve je bilo dosta spontano i opušteno. Svaki dan smo na Britancu, lokacija nam je draga i poznata, praktički u samom centru Zagreba koji se polako širi. Činilo nam se da ima potencijala, i jednostavno smo htjeli imati svoje mjesto“, kažu vlasnici.

Regular Company je ime njihovog produkt dizajn studija, koji neumorno osvaja nagrade, a njihovi proizvodi obilaze svijet – pa im je jednostavno dobro zazvučalo da se i bar zove Regular. Nema neke velike priče iza toga. Interijerom su prikazali dašak onoga čime se bavi studio, pa su odlučili početi graditi Regular kao brand.

Poslastica iz Vrbovca: Recept za bijelu tortu s čokoladom iz 50-ih Markizova kuća u kojoj se pekla torta. Torta beze +2 Beze

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju