Ako vas smeta vino razvodnjeno kockicama leda, a tijekom ručka ili duženja ne želite svako malo odlaziti do hladnjaka, isprobajte jedan odličan trik za koji vam je potreban jedan sastojak.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Karlobag - 7 Susret Velebita i valova Gdje Lika ljubi more: Gradić koji vole bajkeri, planinari i obožavatelji pustih plaža

Riječ je o namirnici od kojih je ovima najdraže piće i napravljeno, odnosno o grožđu.

Odvojite bobice iz grozda od peteljke te ih posložite jednu pored druge (pri tome pazite da se ne dodiruju) na mastan papir koji ćete ravno staviti u zamrzivač na 5 do 6 sati.

Zamrznute bobice stavite u vino i – živjeli