Sastojci za 3 do 4 osobe:
3 pileća prsa
1 crvena paprika
1 žuta paprika
1 zelena paprika
1 crveni luk
3 žlice ulja
1 čajna žličica soli
1 čajna žličica papra
1 čajna žličica čili praha
1 čajna žličica kumina
1 čajna žličica češnjaka u prahu
1 litra mlijeka
300 grama tjestenine
200 grama naribanog sira po želji

Priprema:

1. U velikom loncu zagrijte ulje pa na njemu prepržite trakice piletine nekoliko minuta. Piletinu izvadite iz lonca.

2. U lonac stavite trakice očišćenog luka i paprike te pirjajte dok ne omekšaju.

3. Vratite piletinu u lonac, začinite solju, paprom, čilijem u prahu, kuminom i češnjakom u prahu. Sve dobro promiješajte.

4. Ulijte mlijeko u lonac i sušenu tjesteninu te miješajte često.

5. Pustite da se sve zajedno termički obrađuje oko 10 minuta, odnosno dok se tjestenina ne skuha.

6. Na kraju kuhanja dodajte naribani sir.

7. Poslužite toplo uz sezonsku salatu. Dobar tek!

U trendu Plaža Sakarun - 1 Sakarun Hrvatski Havaji: Duga pješčana plaža koja je proglašena jednom od najljepših na svijetu Turisti Kulturološki šok Amerikanci u čudu o Hrvatskoj: "Sve je maleno, hrana je bizarna, a od zahodske mafije imamo traume" Plima, ilustracija Nezapamćena nepogoda Jadranski cunami: Dan kada je podivljalo more uhvatilo ljude na spavanju, izvlačilo ih iz kuća i potapalo brodove