Biograd na Moru zanimljiv je gradić na hrvatskoj obali, okružen parkovima prirode i nacionalnim parkovima, a iz njega lako možete doći i do drugih dragulja Jadrana poput Zadra, Vodica, Šibenika ili Nina. Popularan je i zbog blizine Ugljana, Pašmana i Dugog Otoka, a lako je pronaći i način za posjet Kornatima.
Mediteranski štih

Na 17 000 m² u Biogradu smjestilo se turističko selo mediteranskog štiha San Antonio koje svima željnima pravog odmora nudi sve što im je za njega potrebno. Svijetle sobe u kamenim bungalovima okružuju stari borovi, pa su večeri na terasama uz zvukove zrikavaca prave mediteranske, a noći osvježavajuće. Za potpun doživljaj Mediterana, isprobajte neki od hrvatskih specijaliteta i sve to začinite vrhunskim dalmatinskim vinom.

Biograd na moru Biograd na moru (Foto: Getty Images)

Osvježenje nadohvat ruke

Osim što je jedna od najljepših biogradskih plaža udaljena samo par minuta hoda, u nježnom morskom povjetarcu i osvježavajućem piću možete uživati u pool baru u Mediteranskom selu San Antonio. Naime, unutar sela nalazi se vanjski bazen i sunčalište koje vam se nudi na korištenje kad god to zaželite.

> Ljetovanje u zadnji čas: 3 ponude za odmor u prekrasnom istarskom gradiću

Neće vam biti dosadno

Uz sve što nudi svojim posjetiteljima u samom gradu, odmor u Biogradu može biti zaista dinamičan i zanimljiv. Nakon što se nauživate koktela uz bazen, isprobajte neki od mnoštva sadržaja poput skijanja na vodi, surfinga, pedalini, odbojke na pijesku, iznajmljivanja brodića, ronjenja, košarke, rukometa, boćanja, mini golfa itd. Koje još aktivnosti i znamenitosti preporučuju u Mediteranskom selu San Antonio, pogledajte na njihovoj web stranici.

4, 6 ili 8 dana? Svejedno je, ponude su odlične

Ovisno o tome koliko dana možete uzeti slobodno, odaberite broj noćenja u ovom simpatičnom mjestu. Ponuda za 4 ili 6 dana za dvoje s polupansionom prilika je koja se ne propušta, a želite li svoj odmor produžiti, ponuda za 8 dana također je trenutno isplativa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju