Često se hvalimo kvalitetom naše vodom i činjenicom da još uvijek bez straha možemo piti vodu sa slavine, a sada je došlo i priznanje s kojim jako možemo biti ponosni. Naime, Jamnica je u međunarodnoj konkurenciji proglašena najboljom mineralnom vodom u Europi.

Na međunarodnom natjecanju Mineral Water Challenge 2015 održanom u Portugalu krajem studenog 2015, u konkurenciji 175 prijavljenih proizvoda iz 11 država, prirodna mineralna voda Jamnica je osvojila zlatnu medalju za najbolju gaziranu vodu u Europi.

Nakon prestižnog priznanja EUSCAR i iTQi Super Taste Awards, koju dodjeljuje vodeća nezavisna organizacija kuhara i somelijera te Quadal, Superbrands i BestBuy nagrada, ovo je još jedno u nizu priznanja koje je naša gazirana mineralna voda dobila u međunarodnim ocjenjivanjima.

Istovremeno je okusom, koji je oduševio ocjenjivački sud, Sensation limeta-kiwano osvojio zlatno odličje u kategoriji gaziranih mineralnih voda s okusom. Međunarodni ocjenjivački žiri, sačinjavalo je 50 profesionalaca iz 15 zemalja Europe i cijelog svijeta. Posebno značajno je da su svi proizvodi bili testirani od strane žirija metodom slijepog kušanja, što nagrađenim Jamnici i Sensationu, ali i ostalima daje dodanu vrijednost.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju