Sastojci za čips od tjestenine za lazanje:
450 grama tjestenine za lazanje
50 ml vode
2 žlice maslinova ulja
2 čajne žličice soli
2 čajne žličice crvene paprike
2 čajne žličice sušenog bosiljka
2 čajne žličice origana
1 čajna žličica češnjaka u prahu
70 grama naribanog parmezana
Priprema:
1. U vrućoj vodi dopola skuhajte listove za lazanje.
2. Odrežite listove za lazanje u trokut.
3. Premažite trokute mješavinom vode i ulja.
4. Preko njih posipajte začinsku mješavinu od soli, crvene paprike, bosiljka, origana i češnjaka u prahu.
5. Preko čipsa naribajte sir paremazan.
6. Čips stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva na 12 minuta.
7. Čips jedite samostalno ili s umakom po želji. Ovaj neobični čips najbolje se slaže s umakom bolonjez, za koji recept možete potražiti u videu Tastyja.