Sastojci za čips od tjestenine za lazanje:
450 grama tjestenine za lazanje
50 ml vode
2 žlice maslinova ulja
2 čajne žličice soli
2 čajne žličice crvene paprike
2 čajne žličice sušenog bosiljka
2 čajne žličice origana
1 čajna žličica češnjaka u prahu
70 grama naribanog parmezana

Priprema:

1. U vrućoj vodi dopola skuhajte listove za lazanje.

2. Odrežite listove za lazanje u trokut.

3. Premažite trokute mješavinom vode i ulja.

4. Preko njih posipajte začinsku mješavinu od soli, crvene paprike, bosiljka, origana i češnjaka u prahu.

5. Preko čipsa naribajte sir paremazan.

6. Čips stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva na 12 minuta.

7. Čips jedite samostalno ili s umakom po želji. Ovaj neobični čips najbolje se slaže s umakom bolonjez, za koji recept možete potražiti u videu Tastyja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju