Sastojci za čips od tjestenine za lazanje:
450 grama tjestenine za lazanje
50 ml vode
2 žlice maslinova ulja
2 čajne žličice soli
2 čajne žličice crvene paprike
2 čajne žličice sušenog bosiljka
2 čajne žličice origana
1 čajna žličica češnjaka u prahu
70 grama naribanog parmezana

Priprema:

1. U vrućoj vodi dopola skuhajte listove za lazanje.

2. Odrežite listove za lazanje u trokut.

3. Premažite trokute mješavinom vode i ulja.

4. Preko njih posipajte začinsku mješavinu od soli, crvene paprike, bosiljka, origana i češnjaka u prahu.

5. Preko čipsa naribajte sir paremazan.

6. Čips stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva na 12 minuta.

7. Čips jedite samostalno ili s umakom po želji. Ovaj neobični čips najbolje se slaže s umakom bolonjez, za koji recept možete potražiti u videu Tastyja.

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura