Ni aspirin ni kafetin vam neće pomoći ako drugo jutro:

Nastavite piti alkohol
Ah, klin se klinom izbija kažu... Ovo je lijek za mamurluk koji bi vam preporučio Ernest Hemingway. S nekoliko biste žestica mogli privremeno „umrtviti“ bol. Ključna je riječ 'privremeno'. Ali sutra je novi dan, tako da bolje ne.

Ubijete se u masnoj hrani
Da, znamo.... Nakon čitave noći veselja nema ništa privlačnije od hrpe nezdrave hrane. Ali budite jaki i ignorirajtetaj okrutni 'poziv sirene'. Naime, vaš se organizam već bori s alkoholom, a budući da se i masti razgrađuju kroz isti metabolički proces - tijelu je to stvarno previše.

Jedete sendviče

I ti, sine Brute? Jaja i tost! Točno onoliko hravnjivih tvari koliko vaše tijelo treba. Ali ne kad ste mamurni...

Pijete sok od naranče

Ako imate iznimno jak želudac, onda može. No, ako su vam probavni organi imalo osjetljivi - kiselina citrusa će vas uništiti.Smažete hrpe mesa
Kako se bliži vrijeme ručka, vjerojatno ćete žudjeti za mesinom. Ali ako unosite velike količine proteina bez ugljikohidrata, jedino što ćete dobiti je još jača glavobolja.Ločete brdo kave
Dobra vijest je da se ne morate potpuno odreći kave, ali opet treba biti umjeren. Šalica-dvije jake kave može ublažiti osjećaj mučnine. Sve više od toga može uzrokovati dehidraciju.

Eto, rekli smo vam što NE uzimati, a pomoći će vam:
Sportska pića
Kokosov sok
Zdjelica pahuljica,
Tost
Pileća juha

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju