Previše alkohola u kombinaciji s masnom i nezdravom hranom utječe na naše bubrege, jetru, želudac, tanko crijevo... Dehidracija, poremećena ravnoteža elektrolita, probavne smetnje i poremećaj spavanja neki su od ne tako ugodnih nuspojava alkoholiziranja i prežderavanja. Da ne spominjemo snoozanje sljedećeg jutra, loš pokušaj seksa, i totalnu blamažu na poslu dok se pravimo da nam nije ništa, a oko nas muhe imaju morsku bolest. Mnogo je načina borbe protiv mamurluka, ali ni dva najpouzdanija, sirutka i Bloody Marry, nakon nekog vremena više nemaju utjecaja. I što onda?

Rješenje bi se trebalo nazrijeti u fermentiranim probiotičkim napicima, kao što je Eliksir u čaši – Tibicos Tibi. On bi trebao tijelu pomoći vratiti zdrave bakterije koje je alkohol najvjerojatnije uništio i revitalizirati čitav organizam od djelovanja slobodnih radikala. Dakle, san svakog lika koji je pretjerao noć prije se ipak nekako nazire - ovaj prirodno gazirani napitak s nizom ljekovitih svojstava koja pomažu pri mršavljenju, sprječava nastanak malignih oboljenja i srčanih bolesti, liječi giht, artritis, pomaže kod akni te čak vraća prirodnu boju već osijedjeloj kosi! Potpuno je prirodan i krcat aminokiselinama i probioticima koji uspostavljaju prirodnu ekologiju crijevne flore te samim time podižu imunitet, poboljšavaju raspoloženje, pomažu u borbi protiv alergija i detoksifikaciji te općenito oslobađaju tijelo od bolesti.


Kada smo u osjetljivom stanju mamurluka posezanje za Eliksir u čaši – Tibicos Tibi napicima jednostavnije je od žvakanja ukiseljenog povrća, jer djeluju i popravljaju narušenu ravnotežu organizma na više nivoa istovremeno. Urednik portala punkufer.hr dobrovoljno se prijavio za testiranje ovog proizvoda na vlastitoj jetr... koži, pa ćete sljedećih mjesec dana promatrati napretke, korake, budućnost, novo ruho. Smatramo da je dovoljno kompetentan za to, ako se vrati živ s Beer Festa u Prilepu!

Budite uz nas, jer mislimo da se mamurluk može pobijediti, i smatramo da smo na najboljem putu da to i napravimo! Sve detalje potražite na Facebooku Tibicos Tibija!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju