Kako prenosi Glas Istre, nepunih godinu dana od kada su pokrenuli Bujsku pivovaru d.o.o. koja proizvodi pivo San Servolo, braća Simon i Goran Grbac s bratićem Markom Biondićem malu su obiteljsku pivovaru u centru grada zamijenili novim pogonom i popratnim sadržajima.

U trendu Limun kocke s grčkim jogurtom Jednostavno Lagane, osvježavajuće i silno ukusne: Recept za limun kocke s grčkim jogurtom Slani kolač s tikvicama i parmezanom Brzo i prefino Bolji od kruha: Recept za slani kolač s tikvicama i parmezanom Osijek Slavonski izlet Prije sam obišao Andaluziju, Maroko, Siciliju... Dojmovi mog prvog posjeta Osijeku, koji mi se praktični nalazi "na pragu"

San Servolo, nazvana prema zaštitniku Buja, pivo je sasvim posebnog, nepasteriziranog i nefiltriranog, u bocama refermentiranog piva od ječma, bavarskog hmelja, prirodne vode i kvasca. Za sada smo probali svijetlo i crveno, a tamno još nije stiglo do Zagreba. No, ovo što se nudi je uistinu sjajno, iako bi se o cijeni dalo itekako razgovarati...

Projekt Beer House investicija je u vrijednosti četiri milijuna kuna, koju su dijelom financirali iz bankarskog kredita, a dijelom iz vlastitih sredstava. Objekt se proteže na dva kata, u prizemlju se nalazi proizvodni i skladišni prostor pivovare, a na katu su pivnica, pub,  terasa kapaciteta 200 mjesta, trgovina s pivom i istarskim delicijama.

Marko Biondić je istaknuo da im je želja bila proizvesti prirodno, pivo, uz prirodne sastojke i tradicionalne metode te dvije vrste fermentacije: klasičnu pivsku - lager na nižim temperaturama i refermentaciju u boci na višim temperaturama. Beer House bit će otvoren svakodnevno, sa željom da upotpune turističku ponudu Istre nudeći gostima posjet proizvodnji piva i vrhunsku gastronomsku ponudu. Nova pivovara ima kapacitete 250 tisuća litara, odnosno 1000 litara piva dnevno. Nakon Buzeta, konačno i još jedno pivo u Istri, čestitamo u svakom slučaju!