Kad se nađete u Miamiju, a želite izlazak podići na malo višu, sofisticiraniju razinu, svakako probajte novost koju mnoga kina nude. Wine & Film je ponuda koja uključuje prikazivanje dobrih filmova i degustacije vina. Pod motom „Miami voli fino vino i dobar film“ krije se ponuda koja se ne može naći u ni jednom drugom dijelu svijeta.

Wine & Film projekcije počele su 4. rujna ove godine s filmom Red Obsession, a čija radnja se vrti oko toga kako se Bordeaux vinska regija muči s opskrbom Kineskog tržišta s dovoljnom količinom visoko kvalitetnih i skupih vina. No vinoljupci ne moraju čekati kraj filma da bi zadovoljili svoja nepca kušanjem vina. Filmska večer počinje s kušanjem jednog od četiri vina koja dolaze iz tog vinorodnog područja.

Ovaj događaj se već na samom početku pokazao kao pravi pogodak, a prikazivanje filma Red Obsession je rasprodan do kraja prikazivanja. Sljedeći film koji je na repertoaru prikazivanja je film You Will Be My Son a koji govori o tome kako sin iz jedne svjetski poznate vinarske obitelji mora birati između obitelji i vlastitog posla. Film će se prikazivati uz kušanje pet probranih vina iz Francuske.

Zato svi čaše u ruke i pravac u Miami na gledanje filmova i uživanje u vrhunskim vinima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju