Predstavljanje novog Ožujsko Super Dry piva odvijalo se u novootvorenom japanskom restoranu Akamaru u Bogovićevoj ulici u centru Zagreba. Dry je pivska kategorija iznimno popularna u svijetu, a karakteriziraju je posebna filtracija i produljeno odležavanje, čime se osigurava pročišćen okus i dobiva učinak brzog nestanka gorčine. Takav pažljiv postupak primijenjen je i kod Ožujsko Super Dry piva, čime je osigurano čisto osvježenje sa svakim gutljajem, bez zaostale gorčine u ustima, uz optimalnih četiri posto alkohola.

Osim što se prvi uvijek pamte, nesumnjivo je da će Ožujsko Super dry pivo odmah pronaći svoje ljubitelje i poslužiti kao pravo osvježenje u svakoj ljetnoj prilici. Bilo da se nalazili u gradu ili na plaži, na sportskom nadmetanju ili poslijepodnevnoj uživanciji s prijateljima, Ožujsko Super Dry zasigurno će oduševiti najizbirljivije ljubitelje pivskih osvježenja.

---------------------------------------------------

Ali to nije sve od novosti na domaćem pivskom nebu!

Karlovačka je pivovara svoj portfelj proširila s bezalkoholnim pivom Karlovačko 0,0% Maxx. Spravljeno je od biranih kvalitetnih sastojaka s 0,0% posto alkohola, jedinstven je spoj pšeničnog i ječmenog slada koji daje ovom bezalkoholnom pivu svježinu i odličan gorko-slatki okus.

''Za stvaranje Karlovačkog 0,0% Maxx pomaknuli smo uvriježene granice u proizvodnji bezalkoholnog piva. Ovo pivo napravljeno je od vrhunskih sastojaka i ima odličan okus.Njime želimo srušiti predrasude koje se, nažalost, vežu uz bezalkoholno pivo i pokazati da i bezalkoholno pivo može imati sjajan okus'', izjavila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare te dodala: ''Budući da je naše pivo stvoreno na drugačiji način od ostalih bezalkoholnih piva, uvjereni smo da će Karlovačko 0,0% Maxx značajno doprinijeti razvoju pivske kategorije i da će ga potrošači prepoznati kao idealno pivo u kojem se može uživati bez ograničenja - u bilo kojem trenutku dana i u bilo kojoj prilici.''

Dva sjajna savjeta za lagano ljeto bez mamurluka s okusom piva na nepcu su tu, vrijeme je da ih probate - pivili!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju