Pivnica i Pivovara Medvedgrad, koja ima četiri pivnice u Zagrebu, nastavlja proslavu dvadesetog rođendana širenjem svoje gastro ponude. U sklopu pivnice Mali Medo u Tkalčićevoj, što se sada proteže od broja 34. do 42., na broju 42. se otvara pizzerija, koja će u ponudi imati sedam vrsta pizza. Prodavat će se na trokute, za one u pokretu te kao klasična velika pizza u kojoj ćete moći uživati na atraktivnoj terasi.

Mali Medo je izuzetno dobro prihvaćen od Zagrepčana ali i od turista, a nakon ovog proširenja ima oko 600 sjedećih mjesta u samom centru Tkalče! Direktor Ivan Nauković je istaknuo: „Tkalčićeva vrvi ljudima koji su u pokretu cijeli dan, nikad nije prazna, a s Pizzerijom smo htjeli proširiti svoju ponudu sukladno s okruženjem. Pizza je definitivno nešto što najpoznatija ulica u Zagrebu treba imati u ponudi te smo sigurni da će posjetitelji to prepoznati. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše pizze, a od srca preporučam specijalitet kuće, pizzu Mali Medo!“

Na dan otvorenja, 1. svibnja, sve posjetitelje Malog Mede očekuje besplatna pizza, i naravno, već svima poznato pivo! Pizza će se dijeliti od 12-14 h, potom od 16-18 h i navečer od 20-22 h. Svi ste dobrodošli, detalje pratite na Facebook stranici Medvedgrada! Piviliii!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju