• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Hrana i piće #gdje sjesti

Veliki test: Odabrali smo najbolje burgere na Zagreb Burger Festivalu

Proučite sastojke, cijene i dojmove pa krenite samouvjereno prema Strossmayerovu trgu i uživajte u burgerima.

Punkufer avatar placeholder
punkufer.hr 13.09.2019 13:49 komentari
viber Created with Sketch.
The Burger Bar
The Burger Bar (Foto:Andrea Paić)

Galerija Torpedo 14 Špiro 14 Submarine 14 Maredo 14

U trendu Rakija Vatrena voda Rakija "liječi sve bolesti": 5 stvari koje niste znali o najpopularnijem piću s Balkana Castagnole Venecijanske fritule Castagnole: Božanski recept za fritule na talijanski način Suloszowa - 4 Hit na društvenim mrežama Mjesto u kojem svi žive uz istu ulicu dugu 9 kilometara

Ugostitelji na netom otvorenom Zagreb Burger Festivalu odabrali su po jednog predstavnika sa svoje kućice za veliki test burgera.

Strašni sud donio je žiri sastavljen od sedmero kušača koji vole (i mogu) fino pojesti. Posebno se ocjenjivao okus peciva, a posebno meso, kao i ukupni dojam u koji ulaze umaci, dodaci, kao i kreativnost kuhara. Prema ocjenama žirija tri najbolja burgera imali su Burger Bar, Lars&Sven te Submarine.     

Neki ugostitelji su muku mučili s tehničkim problemima pa nisu ni ušli u "bubanj". Bila je borba ostati hladne glave do samoga kraja, a nešto više o dojmovima, sastojcima i cijenama pročitajte u nastavku... 

Dio žirija Punkufer.hr na Zagreb Burger Festivalu Dio žirija Punkufer.hr na Zagreb Burger Festivalu (Foto: Andrea Paić)

Torpedo Burger

Monkey Business Burger (junetina, whiskey bourbon, rikola, panceta, cheddar, aceto balsamico, BBQ umak, pecivo)

Cijena: 52 kn

Hamburger koji se prerušio u hot dog? Moze li šis zamijeniti pljeskavicu? Na Burger Festivalu je sve dopušteno. Primaknuli smo se bliže da provjerimo o čemu se radi i ostali nosom u pecivu guštati u mirisu rikule i balzamičkog octa (barem onaj dio žirija koji ne bježi od aromatične salatice kao od inkasatora). Primili smo ga u ruku i zaključili da nisu ludi ti Riječani. Torpedo u pecivu se fino jede, “user friendly” za bijela odijela. Najavljeni bourbon whiskey osjetit ćete u tragovima ako niste previše gladni da se možete koncentrirati na suptilne note.

Pljeskavica: 7,7
Pecivo: 7,1
Ukupni dojam: 7,7
Ukupna ocjena: 7,5

Torpedo Torpedo (Foto: Punkufer.hr)

Špiro

Špiro burger (100 % junetina, cheddar, rikola, umak od tartufa, pecivo)

Cijena: 55 kuna

Provjerite u điru zasto svi vole Špiru... Mi smo sjeli i jeli ga u miru - koliko su nam to dopustile ose i pčele. Rimu na stranu, ako je njima dobar, i nama je. Neki su odzujali na prvu osjetivši tartufe, no dio žirija koji bi od jutra do sutra mogao snifati te underground delicije, nije imao ništa protiv. Klan rahlog mesa njurgao je protiv pljeskavice, a oko peciva smo se usuglasili da je skroz okej.

Pljeskavica: 7,2
Pecivo: 6,8
Ukupni dojam: 7,2
Ukupna ocjena: 7

Špiro Špiro (Foto: Punkufer.hr)

Submarine Burger 

Obelix burger (100% junetina iz lokalnog uzgoja, rikola, brie sir, komadići grilane krušķe, grubo sjeckani orasi, umak od istarskog bijelog tartufa)

Cijena: 58 kuna

Da nam je Submarine po ćeifu to nije tajna. Ljubili smo se javno dvije godine za redom i uzbuđeno iščekivali hoće li nas pljeskavica opet zamantati sočnošću, lagano rastresenom strukturom i aromom koju bismo pakirali u bočice i špricali je umjesto parfema?

Odlikaš nije iznevjerio očekivanja, štoviše ove godine je očvrsnuo zahvaljujući orasima koji daju materijala za igranje pod zubima. Tvrđe žirove u žiriju to je razočaralo (isti oni ljudi koji pljucaju grožđice iz punča), drugi su se kleli u hrskavost koja prodaje čipsolike navlakuše i druge grickalice.

Pljeskavica: 8,4
Pecivo: 8,8
Ukupni dojam: 9
Ukupna ocjena: 8,7

Submarine Submarine (Foto: Punkufer.hr)

Maredo Grill

Burger Maredo Special (odležana domaća junetina, iceberg salata, grilana aromatična salsa od patlidžana, paprike, rajčice i luka, umak pikantni kremasti sir s dimljenom paprikom i biljem, brioche pecivo)

Cijena: 57 kuna

Tko je spljoštio pecivo? Student nije, jer ovi ljudi su profići. Mrzitelji rikule, rikole ili kako vam drago ushićeno su zatitrali kad su vidjeli iceberg salaticu, no klan aromatičnih salata je frktao na odabir zelenila. Ponadali smo se da okus nije utučen kao oblik i ponovno razišli u razmišljanjima. Našli smo se na polovici i zaključili da se nije rodila ljubav, ali izašli bismo s Maredom još koji put.

Pljeskavica: 6,4
Pecivo: 5,4
Ukupni dojam: 6,4
Ukupna ocjena: 6

Maredo Maredo (Foto: Punkufer.hr)

El Toro 

Asado burger (brioche pecivo, mljevena black angus govedina (vrat,rebra i loj), cheddar sir, iceberg salata, salsa verde s grilanim paprikama, chorizo kobasice, chimicuri majoneza)

Cijena: 65 kuna

El Toro je pao bez borbe već na sami spomen sastojaka koji vode na uzbudljivo putovanje. Asado, chorizo, chimichurri - ako to ne zvuci seksi, ispraznit ćemo kufer. Egzotično, ali ne i nametljivo, u arenu s Asadom će se uhvatiti i oni koji ne skreću puno od pohanaca i pirea za nedjeljne ručkove. Ženstveni član žirija osvojio je mrvicu hrskavice u svojem zalogaju pa kušanje nije prošlo bez pljucanja.

Pljeskavica: 8,1
Pecivo: 7,7
Ukupni dojam: 8,1
Ukupna ocjena: 8

El Toro burger El Toro burger (Foto: Andrea Paić)

Lars&Sven Burger 
 
Blackadder (100 % australskog goveda Black Angus, domaći umak od smokve, hrskava istarska panceta, odležani britanski cheddar, pecivo s aktivnim ugljenom)

Cijena: 80 kuna single, 100 kuna double

Roberto iz Lars&Svena može napraviti tisuću pečenih burgera u deset sati, što je impozantna brojka. Matematiku na stranu, nismo ulazili u to je li brzina Slovencima vrlina. Darkerski burger senzacionalnog imena Blackadder zdrmao nas je kao beba zvečku. Opojna sočnost mesa, smokve koje pale prave okusne gumbiće, pecivo koje je bas kako treba... njegovo veličanstvo angus totalno je mrak. Prosvijetlio nas je, ali na zemljicu nas je vratila cijena. No tko ima i može izdvojiti 80 za singlicu i stotku za duplić neće požaliti.

Pljeskavica: 8,3
Pecivo: 8,9
Ukupni dojam: 9,5
Ukupna ocjena: 8,9

Lars&Sven burger Lars&Sven burger (Foto: Andrea Paić)

The Garden Bar&Kitchen  

Smokey double D (pecivo od krumpira, 2 x goveđa pljeskavica (160 g), dimljeni sir, BBQ mayo, kiseli krastavci, ljubičasti luk)

Cijena: 53 kune

Gdje ima dima, ima i Gardena. Da chef Palfi zna znanje redovito nas uvjerava. Decentni, uravnoteženi i jednostavno slasni paketić mesnog užitka ne skriva iznenađenja (pod uvjetom da se složimo kako krumpir u tijestu za pecivo nije znanstvena fantastika). Mozart u usporebi s ostalim festivalcima koji okus bildaju hrabrim sastojcima, Gardenov klasik jednako bi se dobro snašao na vrtnoj zabavi s tetkom (kulericom, koja nema ništa protiv luka) kao i na tekmi s dečkima. Odličan uz pivce!

Pljeskavica: 7,7
Pecivo:
8,4
Ukupni dojam:
8,4
Ukupna ocjena:
8,2

Garden burger Smokey double D Garden burger Smokey double D (Foto: Andrea Paić)

Reshetka by Đurina Hiža  

Burger Divlji Đuro (mljevena junetina i meso jelena ), namaz od poriluka i milerama, namaz od gljiva, miks zelenih salata, brioche pecivo)

Cijena: 62 kune

Divljeg Đuru zamišljamo kao jedinog junaka koji može suspregnuti suzu za zagorske brege, kao i dječjeg klasika Feliksa Saltena. Zagorski Chuck Norris junaštvo duguje uzbudljivim okusima koji se fino razvijaju i traju u ustima. Pod kapom od domaćeg peciva (kojem ne nedostaje maslaca) je dobar omjer jelena i junetine koji se fino složio s lisičkama, vrganjima i bukovačama. Kremasto, ljutkasto, gljivastično, nije za ziheraše.

Pljeskavica: 8,1
Pecivo:
8
Ukupni dojam:
8
Ukupna ocjena:
8

Reshetka burger Reshetka burger (Foto: Andrea Paić)

The Burger bar

Prime bacon butter burger (light brioche pecivo tostirano s maslacem, 20 dag 100 posto junećeg odreska (chuck-short rib-brisket), dupli cheddar sir, dupla pržena slanina, burnt butter mayo umak)

Ono što je u svijetu slatkiša torta, to je prime bacon u svijetu fast fooda. Torta i to rođendanska. Usta puno sočnosti i razgovor staje – tek poneki frfalj. Prime burger vraća primitivnim instinktima. Nismo skontali u kolikoj je to mjeri zbog umami junetine i slanine, koliko zbog umaka i puterastog peciva, no definitivno pomaže maslac što fino povezuje okuse. Maslac koji ne ostavlja onaj glupi osjećaj u ustima nego sve fino povezuje u obrok vrijedan novog šlaufića na trbuhu. Ponovilo se!

Cijena: 62 kn

Pljeskavica: 9,3
Pecivo: 9,7
Ukupni dojam: 9,8
Ukupna ocjena: 9,6

The Burger Bar The Burger Bar (Foto: Andrea Paić)

Kascheta

Kascheta burger (odležana junetina, cheddar sir, hrskava pancetta, miks salate - zelena i rikola, BBQ umak)

Cijena: 60 kuna

„Pecivo me podsjeća na dizano tijesto, nešto poput buhtle“, komentirala je članica žirija strogim okom promatrajući presjek burgera u kojem su se lijepo složili cheddar i panceta. Meso koje fino miriši, dovoljno začinjeno i slano, kao i dodaci čine finu slagalicu okusa, no možda i ne dovoljno upečatljivu da bismo je pamtili. Nedostaje „ono nešto“ da bismo se zaljubili ili preselili u zajednički stan, ali rado pristajemo na povremene reprize.

Pljeskavica: 6,7
Pecivo: 7,8
Ukupni dojam: 7
Ukupna ocjena: 7,1

Kasheta burger Kasheta burger (Foto: Andrea Paić)

Raclette Burgers and Fries 

Raclette special burger (junetina, raclette, panceta, kruška, rikola, chef umak (dijonnaise, „figonaise“ (smokve)

Cijena: 60 kuna

Ne možete li zamisliti život bez sira, ovo bi mogao biti vaš novi omiljeni burger. Ništa cheddar, samo raclette koji se fino topi od miline zalogaja, druži s osvježavajućom kruškom i neprimjetno preobraća one koji su govorili kako bi prije otišli na koncert Karleuše nego pojeli meso s voćem. Onome tko ima lijepe uspomene sa skijanja na kultni švicarski sir izletom do Zagreb Burger Festivala može ih samo nadopuniti.

Pljeskavica: 7,7
Pecivo: 8
Ukupni dojam: 8,2
Ukupna ocjena: 7,9

Raclette special burger Raclette special burger (Foto: Andrea Paić)

Bistro grill Deno

Istarski hamburger (boškarin i crna slavonska svinja, rajčica, rikola, cheddar, tartufata, pecivo)

Cijena: 65 kuna

Dok slušamo o mesu koje se sastoji od boškarina i slavonske svinje vidimo pred sobom Bonga koji nas hipnotizira plavim okicama, no oni koji ne podnose miris tartufa ubrzo su ispali iz masovne hipnoze. Dobar skroz, Deno sa zagrebačke Ljubljanice vrijedan je isprobavanja.

Pljeskavica: 6,2
Pecivo: 6,3
Ukupni dojam: 6,7
Ukupna ocjena: 6,4

Deno burger Deno burger (Foto: Andrea Paić)

Tabasco Burger Bar by Mate Janković         

The Bad (100 posto junetina, relish, iceberg salata, tabasco garlic mayo, cowboy cheese, domaći brioche s lanom i sezamom)

Cijena: 54 kune

Nemojte da vas uplaše ružni i zločesti burgeri u kućici Tabasca. Skroz su miroljubivi, bez skrivenog oružja koje čeka u obliku neuobičajenih sastojaka. Skuliran poput Clinta u najboljim danima, Bad nas nije čak ni naljutio Tabascom. Neki su primijetili da bi bilo dobro da nas je udarila pokoja kap (više).

Pljeskavica: 7,8
Pecivo: 6,8
Ukupni dojam: 7,2
Ukupna ocjena: 7,3

Tabasco burger Tabasco burger (Foto: Andrea Paić)

Rougemarin

Rougemarin burger (juneći burger u domaćem brioche pecivu, zelena salata, senf mayo umak, kiseli krastavci, ljubičasti luk, domaći kečap)

Cijena: 48 kuna (+ 16 kuna panceta i sir)
Kod chefa Marina Medaka jelovnik uvijek ima priču, a ove godine u prvom planu je disco osamdesetih koji više dolazi do izražaja kod milkshakeova nego burgera. No oni koji pobožno slijede Rougemarinova djela malo su i zaplesali od mekoće peciva koje je toliko flafasto da sve čari mesa i priloga dolaze do izražaja. Imajte na umu da se panceta i sir posebno naplaćuju.

Pljeskavica: 8,6
Pecivo: 7,8
Ukupni dojam: 8,8
Ukupna ocjena: 8,4

Rougemarin burger Rougemarin burger (Foto: Andrea Paić)

Brewbites 

Cijena: 74 kune

BBQ Boškarin Burger (meso boškarina, brioche sa sezamom, umak kuće honey mustard s citrusima (yuzu), cheddar, domaći namaz sa slaninom i šampinjonima)

Visoka očekivanja su majka većine razočaranja. Dok slušamo o mesu boškarina krećemo u niski start no brzo shvaćamo da nešto nedostaje. Ili nečega ima previše? Iako se mi nismo na njega navukli, ne znači da vi nećete.

Pljeskavica: 7,3
Pecivo: 7,5
Ukupni dojam: 7,5
Ukupna ocjena: 7,4

BrewBites burger BrewBites burger (Foto: Andrea Paić)

American bar Dollar

Homemade American Dollar burger (brioche pecivo, mljevena junetina, cheddar sir, domaća slavonska kobasica, zelena salata, tajni Chef BBQ umak, luk, majoneza sa senfom)

Cijena: 65 kn

Slavonski Amerikanac u Zagrebu se odlično snašao, ali nije našao zajednički jezik s dijelom žirija koji od crvenkastog mesa dobiva vrtoglavicu. Kad je riječ o ostalim komponentama, više je balerina nego sirovina.

Pljeskavica: 7
Pecivo: 7
Ukupni dojam: 6,8
Ukupno ocjena: 6,9

American bar Dollar burger American bar Dollar burger (Foto: Andrea Paić)

BarBaQ

Cheese & Steak (odležani biftek mariniran u soku od ananasa, sir cheddar, salata iceberg, krastavci, umak honey & mustard)

Cijena: 45 kuna

Barba nije u kategoriji klasičnog burgera, ali prikupio je dobre ocjene. Sočan i elegantan, bez elemenata koji strše. Žiriju se svidjelo pecivo, kao i okus mesa te osvježavajući prilozi. Idealan za one koji više vole meso u komadu nego mljeveno.

Pljeskavica: 8
Pecivo: 7,4
Ukupni dojam: 8
Ukupna ocjena: 7,8

Barbaq burger Barbaq burger (Foto: Andrea Paić)

S obzirom da su svi članovi žirija ponosni mesojedi bilo bi nepošteno ocjenjivati veganske i vegetarijanske burgere zajedno s onim “pravim” mesnim pljeskavicama. Vegansku, odnosno vegetarijansku ponudu izdvojili smo u zaseban tekst.

“Nisam jela meso 19 godina, ali ova vege pljeskavica mi ima okus po svinjetini” Vege burgeri na Zagreb Burger Festivalu 2019. - 2 Vege burgeri na Zagreb Burger Festivalu 2019. - 3 Vege burgeri na Zagreb Burger Festivalu 2019. - 6 +3 Vege burgeri na Zagreb Burger Festivalu 2019. - 5

  • #gdje sjesti
  • #zagreb burger festival
  • #festival
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Jelo za peticu: Recept za krpice sa zeljem s "tajnim sastojkom" koji Talijani obožavaju
Recept dana
Jelo za peticu nježno za budžet: Recept za krpice sa zeljem s "tajnim sastojkom" koji Talijani obožavaju
"Najljepši europski grad u koji nitko ne ide": Ljepotan koji ima 12 rijeka, 21 otok i stotine patuljaka...
Za svačiji džep
"Najljepši europski grad u koji nitko ne ide": Ljepotan koji ima 12 rijeka, 21 otok i stotine patuljaka...
Brzo, kremasto i neodoljivo: Recept za njoke s gljivama i plavim sirom
Za 20 minuta
Brzo, kremasto i neodoljivo: Recept za njoke s gljivama i sirom
Najbolje vrijeme za posjeti Vranici: Pogledajte fotografije koje zovu na resetiranje u tišini prirode
Nevjerojatna ljepota
Najbolje vrijeme za posjeti Vranici: Pogledajte fotografije koje zovu na resetiranje u tišini prirode
Slatki doručak ili "običan" desert: Recept za brze muffine s bananom
Jednostavno
Slatki doručak ili "običan" desert: Recept za brze muffine s bananom
7 recepata koji dokazuju da skromna i jednostavna jela mogu biti pun pogodak
Tjedni jelovnik
7 recepata koji dokazuju da skromna i jednostavna jela mogu biti pun pogodak
Rakija "liječi sve bolesti": 5 stvari koje niste znali o najpopularnijem piću s Balkana
Vatrena voda
Rakija "liječi sve bolesti": 5 stvari koje niste znali o najpopularnijem piću s Balkana
Castagnole: Božanski recept za fritule na talijanski način
Venecijanske fritule
Castagnole: Božanski recept za fritule na talijanski način
Njemački gradić iz bajke čiju je slobodu sačuvao pijani gradonačelnik, a Disney ga je doslovno precrtao
Ponos Bavarske
Njemački gradić iz bajke čiju je slobodu sačuvao pijani gradonačelnik, a Disney ga je doslovno precrtao
Titula jednog od najljepših sela na svijetu donijela im je samo probleme: "Više nemamo privatnosti, a turisti ništa ne troše"
Filmski ugođaj
Titula jednog od najljepših sela na svijetu donijela im je samo probleme: "Više nemamo privatnosti, a turisti ništa ne troše"
Na dva sata od Zagreba: Toplo jezero u kojem je osobit gušt kupati se zimi
Najveće u Europi!
Sat vremena od granice: Toplo jezero u kojem je osobit gušt kupati se zimi
Pizzerija o kojoj se priča: Novo hit-mjesto koje se otvorilo na zagrebačkoj Knežiji
Sretna četrnajstica
Pizzerija o kojoj se priča: Novo hit-mjesto koje se otvorilo na zagrebačkoj Knežiji

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Nevrijeme u Italiji izazvalo poplave: Furlanija pod vodom, ljudi na krovovima čekaju evakuaciju
ima i nestalih
VIDEO Izvanredno stanje u susjednoj zemlji: 300 ljudi evakuiraju helikopterima!
Uhićenje po nalogu USKOK-a u Zagrebu
član zločinačkog udruženja
Akcija policije i USKOK-a u Zagrebu: Procurilo tko je uhićen
Tjedan pojačanog nadzora kamiona i autobusa: Policija posebnu pozornost posvećuje vozilima za prijevoz djece
ROADPOL
Od danas velika akcija prometne policije u cijeloj zemlji: Evo koga će posebno kontrolirati
show
Deni Karadža u osmoj epizodi showa Supertalent
''meni si 10/10''
Poslušajte što je to rasplakalo Maju Šuput: ''Zabio si mi nož u srce!''
Kako je Laura Gnjatović izgledala prije pet godina?
pogled unatrag
Pogledajte kako je naša misica izgledala prije pet godina, sad je jasno zašto slovi za favoritkinju
Zbog koncerta benda ''The Offspring'' u Zagrebu su se stvorili redovi i po kiši
a nije thompson
Zbog čijeg su se koncerta u Zagrebu stvorili redovi za ulaznice i po kiši?
zdravlje
Kad probava stane: Što piti da se tijelo opet pokrene?
Pokrovitelj Donat
Kad probava stane: Što piti da se tijelo opet pokrene?
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
Za očuvanje mišićne i koštane snage
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
Visoko osjetljivo dijete: 12 znakova koji otkrivaju da imate malo empatično čudo
Piše psihologinja
Visoko osjetljivo dijete: 12 znakova koji otkrivaju da imate malo empatično čudo
zabava
Medvjed im ušetao u kuću, ali nije bio spreman na ovakav otpor
Čovječe…
Medvjed im ušetao u kuću, ali nije bio spreman na ovakav otpor
Ovakva kupaonica postoji samo u Bosni! Pogledajte neuobičajeni dizajn
Dosjetljivo
Ovakva kupaonica postoji samo u Bosni! Pogledajte neuobičajeni dizajn
Provela noć kod partnera pa počela primjećivati neobične detalje
Zanimljivo
Provela noć kod partnera pa počela primjećivati neobične detalje
tech
NASA-ino superračunalo provelo 400.000 simulacija i sve upućuju na istu godinu u kojoj će Zemlja biti uništena
Sad znamo i to
NASA-ino superračunalo provelo 400.000 simulacija i sve upućuju na istu godinu u kojoj će Zemlja biti uništena
Otkriven ključ trajnih simptoma dugog COVID-a
Pronađen u krvi pacijenata
Otkriven ključ trajnih simptoma dugog COVID-a
Trebamo li puniti mobitele na 100 posto? Evo što kažu stručnjaci
Dobro je znati
Trebamo li puniti mobitele na 100 posto? Evo što kažu stručnjaci
sport
UŽIVO CRNA GORA – HRVATSKA Perišić smanjio iz penala, ali Vatreni i dalje gube u Podgorici!
UKLJUČITE SE U PRIJENOS!
UŽIVO CRNA GORA – HRVATSKA Perišić smanjio iz penala, ali Vatreni i dalje gube u Podgorici!
Hrvatski navijači u Podgorici: Jake mjere osiguranja na ulicama
Sve proteklo mirno
Jake mjere osiguranja dočekale Hrvate u Podgorici: Policija zaustavila Grobare i Delije
Strpljenje se isplatilo: Zidane napokon dobiva posao koji čeka već četiri godine
DOČEKAO JE!
Strpljenje se isplatilo: Zidane napokon dobiva posao koji čeka već četiri godine
tv
Supertalent: Audicijski nastup u dvanaestoj sezoni Supertalenta - Marina Godanj
KAKVA PJESMA!
Noćas nas je boljela duša, ali ju je Marina izliječila svojim nastupom!
U dobru i zlu: Lošim iznenađenjima nema kraja – što će sve poći po zlu ne propustite saznati u novim epizodama serije "U dobru i zlu"
U DOBRU I ZLU
Lošim iznenađenjima nema kraja – što će sve poći po zlu ne propustite saznati u novim epizodama serije "U dobru i zlu"
Kumovi: Prežalio je i majku i oca, ali njega neće
KUMOVI
Prežalio je i majku i oca, ali njega neće
putovanja
Rakija "liječi sve bolesti": 5 stvari koje niste znali o najpopularnijem piću s Balkana
Vatrena voda
Rakija "liječi sve bolesti": 5 stvari koje niste znali o najpopularnijem piću s Balkana
Castagnole: Božanski recept za fritule na talijanski način
Venecijanske fritule
Castagnole: Božanski recept za fritule na talijanski način
Titula jednog od najljepših sela na svijetu donijela im je samo probleme: "Više nemamo privatnosti, a turisti ništa ne troše"
Filmski ugođaj
Titula jednog od najljepših sela na svijetu donijela im je samo probleme: "Više nemamo privatnosti, a turisti ništa ne troše"
novac
Nije više za život: Smrtonosno zagađenje u metropoli godišnje odnese više od 17.000 života
Grad koji ubija
Nije više za život: Smrtonosno zagađenje u metropoli godišnje odnese više od 17.000 života
Ovo su milijarderi koji stoje iza carstva izgrađenog na jednostavnom, ali revolucionarnom izumu – šlagu bez mlijeka
Slatki imperij
Ovo su milijarderi koji stoje iza carstva izgrađenog na jednostavnom, ali revolucionarnom izumu – šlagu bez mlijeka
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
ostalo 6 poslovnica
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
lifestyle
Ulična moda Zagreb u minici i visokim čizmama
I ženstvene čizme
Prva minica zagrebačke špice: Kombinacija s tankim najlonkama koju je teško ne primijetiti
Sanja Musić Milanović u metalik suknji i uskom kožnjaku
Izdanje za kazalište
Sanja Musić Milanović: Fantastična suknja uz koju uski kožnjak pristaje baš zakon
Hlače od samta su veliki trend ove sezone
GLASAJTE U ANKETI
Tople hlače hit su ove jeseni - hoćete li ih nositi? Pronašli smo i 10 modela koji bi vam se mogli svidjeti
sve
Deni Karadža u osmoj epizodi showa Supertalent
''meni si 10/10''
Poslušajte što je to rasplakalo Maju Šuput: ''Zabio si mi nož u srce!''
Ulična moda Zagreb u minici i visokim čizmama
I ženstvene čizme
Prva minica zagrebačke špice: Kombinacija s tankim najlonkama koju je teško ne primijetiti
UŽIVO CRNA GORA – HRVATSKA Perišić smanjio iz penala, ali Vatreni i dalje gube u Podgorici!
UKLJUČITE SE U PRIJENOS!
UŽIVO CRNA GORA – HRVATSKA Perišić smanjio iz penala, ali Vatreni i dalje gube u Podgorici!
Pizzeria 14
Sretna četrnajstica

Pizzerija o kojoj se priča: Novo hit-mjesto koje se otvorilo na zagrebačkoj Knežiji

Degustacijske gurmanske mini pizze idealne su za dijeljenje s društvom, a kušati možete i slasne sendviče, salate i deserte... NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Lampion - 9 Hrana i piće
    Nostalgija u tanjuru

    Na ručak kod Debelog: Nogometna gostionica koja već 30 godina hrani Zagrepčane

  • Kod Cvokonje - 4 Hrana i piće
    Do isteka zaliha

    Besplatan ručak za goste kafića: Kod Cvokonje se petkom nazdravlja uz domaći buncek, češnjovke, kotlovinu...

  • Pizzeria 14 Hrana i piće
    Sretna četrnajstica

    Pizzerija o kojoj se priča: Novo hit-mjesto koje se otvorilo na zagrebačkoj Knežiji

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Želiš li prvi saznati
za povoljne aviokarte

Pripremi putovnicu
i prijavi se na naš newsletter
jer uskoro polijećemo ;)

Please don't insert text in the box below!
close