Drugu godinu zaredom Delimano je odlučio podržati još neafirmirana lica i pružiti im priliku da kuhaju i uče od najboljih u ovom poslu. Projekt „Postani Delimano food bloger“ okupio je dobro poznate food blogere i one koji će to tek postati.
U sklopu Delimanovog projekta, tijekom studenog i prosinca, na nagradnom natječaju odabrano je 10 finalista koji su svojim prijavljenim radovima pokazali izniman trud i aspiraciju da se etabliraju kao gastro blogeri. Zatim su za njih održane četiri kulinarske radionice na kojima su se kao mentori okušali poznati food blogeri Mile Butorac (@hungry_mile), Matea Krvarić (@uvijekgladna), Bruna Vučak (@yumyumparadise) i Darko Kontin (@darkokontin).
Teme radionica bile su: kontinentalna kuhinja, mediteranska kuhinja, raw food i snack&finger food, a na njima su mladi, predani blogeri @kate_homecooking, @melaniekelnaric, @vegan_chef, @suzi_cookie_factory, @samo_jedan_griz, @tamarasita, @price_jedne_kuhace, @plantbasedfulloftaste , @opetgladni imali priliku pripremiti više od 25 ukusnih jela, naučiti trikove i savjete o pripremi i prezentaciji hrane.
„U želji da ovaj projekt postane tradicija, Delimano je drugu godinu zaredom okupio i podržao fenomenalne ljude, gastro blogere u nastajanju i pri tome smo se jako dobro družili i zabavljali. Nadamo se kako ćemo i s ovogodišnjim finalistima nastaviti suradnju i predstaviti Delimano proizvode u najboljem svjetlu.“ - zaključila je Dijana Maglov, Delimano Senior Brand Managerica.
Radionice i projekt podržale su i Delimano food blogerice i ambasadorice @foodandmoodblog, @foodona_, @ivafi_healthylittletooth, @kefirolicious, @_mama_drama, @mamika.tea, @miss_devildoll, @pinchofamour, @veganica_hr, @whoishungry te prošlogodišnje predavačice Sandra Rončević (@oslanomislatkom), Ivana Šakić (@tasty_business) , Andrea Cukrov (@cukar) i Iva Savić (@culinarypostcards)