Ekipa iza koje stoje tri uspješna projekta: Pod Zidom Bistro, Gostionica Ficlek i Pod Zidom Rooms, sutra otvara tajlandski restoran Siam-Urban Thai

„Otvorenje tajlandskog restorana na lokaciji u Zagrebu je bilo planirano za sljedeću godinu, ali smo, obzirom na pandemiju, malo ubrzali planove i krećemo u utorak s našim virtualnim izdanjem do otvorenja same lokacije koja slijedi uskoro.

Ideja za Siam formirala se godinama kao prirodan proces nakon brojnih putovanja Tajlandom i velike zaljubljenosti u specijalitete zemlje koja osvaja, kako okusima, tako i svime od čega se sastoji i je. Autentični okusi Tajlanda u izvornom obliku te thai okusi pomiješani s modernim strujanjima inspirirali su naš jelovnik koji okuplja najpopularnija tajlandska jela.

Srce naših jela su kvalitetne, gole namirnice koje koristimo da napravimo baze za Siam jela. Sve radimo sami, od nule, da bismo vam donijeli što izvornije verzije i što dublje okuse“, kažu u restoranu.

Vođeni idejom da približe originalnu kuhinju, jela su osmišljena u suradnji sa chefom Danijelom Dubićem, Hrvatom koji već dugi niz godina živi na Tajlandu i stručnjak je za izvorne okuse i specijalitete.

„Siam jelovnik se sastoji od osam jela koja okupljaju autentične tajlandske specijalitete poput green currya, tom yuma, larba, kaeng panang pla currya, phat kaphraa, pad thaija te dva thai fusion jela (sticky ribs, crispy thai chicken).

Naša ponuda dostupna je putem Wolt aplikacije, ali i izravnom narudžbom i podizanjem hrane na lokaciji. Direktnom narudžbom kupci ostvaruju 10 posto popusta“, objašnjavaju.

Hrana se može naručiti telefonski ili na dostavnom punktu na adresi Pod Zidom 5.

„Kao veliki obožavatelji tajlandske hrane i kulture, Zagrebu smo htjeli približiti što izvornije okuse u koje smo se i sami beskrajno zaljubili. Osim samog formata ponude, situaciji smo prilagodili i cijene te se sva naša jela mogu naručiti po pristupačnim iznosima“, kažu u restoranu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju