Galerija Punkt - 4 0 Punkt - 3 0 Punkt - 2 0 Punkt - 1 0

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

Punkt, mali simpatični bistro na zagrebačkoj Martinovki, više od godinu dana stanica je za fino jelo, dobar osjećaj i imunitet. Slasni gableci nakon kojih se ne osjećamo umorno, nego dobro i energično, u Punktu se pripremaju od sezonskih sastojaka.

"Naša je ideja svima pripremiti fino sezonsko jelo na žlicu koristeći isključivo namirnice visoke kvalitete. Svježe sezonsko povrće najčešće je iz organskog uzgoja od kumica s placa na Trešnjevci, a za meso i ribu brinemo da su najviše kvalitete. Visokokvalitetne žitarice i mahunarke nabavljamo od domaćih proizvođača – nastojimo birati cjelovite žitarice jer najbolje drže visoku razinu energije tijekom cijelog dana, a sve zajedno bez kemijskih začina i pojačivača okusa!" kaže Ivana Trobentar, jedna od osnivačica Punkta.

S proljećem je u Punkt stigao i novi jelovnik na kojem ćete naći detoks juhu s porilukom i đumbirom, juneće okruglice s prosom, brudet od liganja s palentom, juhe bogate korjenastim povrćem, različita variva od mahunarki, žitarica i povrća. Peciva su beskvasna i pripremljena od ekološkog bijelog pirova brašna, uz dodatak zobenih pahuljica, kukuruznog brašna, heljde, jogurta i maka.

Više o počecima Punkta doznajte ovdje, a slobodno ga zapratite i na društvenim mrežama.