BOTS&POTS prvi je restoran na svijetu u kojem robotski kuhar GammaChef priprema sva vaša jela koristeći digitalne recepte koje su smislili poznati kuhari.

BOTS&POTS prvi je restoran na svijetu u kojem robotski kuhar GammaChef priprema sva vaša jela koristeći digitalne recepte koje je smislio mladi chef Vedran Varvodić.

Projekt je to hrvatskog tima ljubitelja hrane i inženjerstva. Roboti se koriste za pripremu, posluživanje i zabavljanje gostiju te stvaraju nadrealno iskustvo objedovanja. To je moderan restoran, s interijerom koji je interpretacija budućnosti - idealno okruženje za robote poslužitelje.

Restoran ima futurističku auru, a svaki gost hranu naručuje i plaća preko pametnog ekrana, nakon čega pametni strojevi preuzimaju palicu i počinju s pripremom jednog od odabranih jela.

Jelovnik restorana BOTS&POTS nudi raznoliku ponudu jela, od azijskih specijaliteta do mediteranske kuhinje. Sva su jela pažljivo pripremljena sa svježim lokalnim namirnicama te nude izvrstan okus i kvalitetu.

Bots & pots Bots & pots (Foto: Bots & pots)

Sa svojim jedinstvenim spojem tehnologije i hrane, restoran BOTS&POTS brzo postaje jedan od najzanimljivijih restorana u Zagrebu.

Restoran BOTS&POTS savršeno je odredište za svakoga tko traži novo iskustvo objedovanja koje spaja inovativnost i uživanje. Poželite li ga i vi posjetiti, zaputite se na adresu Vlaška 50 svakoga radnog dana i subotom od 11 do 21 sat.

Posjetite portal Crno Jaje, na kojem možete pronaći posebne ponude pripremljene baš za vas po promotivnim cijenama. Tako Pot za tri osobe "Slatka svinja" možete platiti već 13,90 eura, dok ćete za njoke s piletinom i tartufima za tri osobe izdvojiti tek 14,90 eura. Cijelu ponudu na Crnom jaju istražite ovdje.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju