Zagreb je bogatiji za još jedno mjesto u kojem bi se trebalo dobro jesti. Prema najavama, pizzeria Mime's otvorila se u Petrinjskoj, ulici koja je već poznata po odličnim restoranima.

pizzeriji Mime's kažu kako je ono zbog čega se ističu način pripreme tijesta koje je zapravo kombinacija tradicionalne napolitane i romane, a ideja za takvo tijesto došla je od želje da se ponudi laganija, tanka pizza koja zadržava punoću okusa.

Sastojke uvoze iz Italije, a slažu ih u klasične margherite i capricciose te gourmet pizze s nešto drugačijim sastojcima kao što su pistacija, avokado, kruška, dimljeni losos ili stracciatela di burrata.

"Koristeći raznovrsne sastojke, ove pizze od ostalih se ne razlikuju samo izgledom već i okusom, a kako bi se postigao vjerodostojan talijanski okus i miris za pripremu jela upotrebljavaju se samo najkvalitetnije i najpoznatije talijanske delicije. Osim u pizzama, ovdje možete uživati u salatama i sendvičima od pizza kruha i najfinije talijanske mortadele. Salata od dimljenog lososa s mladim špinatom, rotkvicom, riccotom, avokadom i kaparima te salata mozzarela di bufalala impanata s rajskom rajčicom, rikolom, pestom od bosiljka i pinjola i pržena mozzarella u panko mrvicama zadovoljit će i najistančanija nepca", ponosno iz Mime'sa nabrajaju bogatu ponudu

Preporuka chefa kuhinje je pizza Mime's, na kojoj su glavne zvijezde kruška i gorgonzola dolce, koje prema njegovim riječima daju poseban umami. Mime's nam na prvu zvuči odlično, jedva čekamo isprobati brojne specijalitete koje nude pa svakako javimo dojmove. ;)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju