Prije malo više od godinu dana Come To Mama u Kuzminečkoj ulici 10 na Vrbanima otvorila je svoja vrata, a nije joj dugo trebalo da pronađe put do udobnih interijera i ljubitelja slasnih Romana, koje ćete prepoznati po tankoj, hrskavoj korici.
Romana, popularnog naziva “hrskava” (scrocchiarella) peče se na 350 stupnjeva Celzija. U Come to Mama ukusna je zahvaljujući biranim sastojcima i vještini pripreme. U skladu s novom sezonom, pizzerija je odlučila uvesti dva noviteta: pizze s odležanim biftekom te kombinaciju tartufa s pršutom. Osim mesa, na Mami beef naći ćete i mozzarellu, pelate, kremu od sira i tartufa, matovilac (što će se osobito svidjeti onima koji izbjegavaju rikolu), cherry rajčice i masline. Kombinacija ribanog svježeg tartufa i ulja od tartufa na hrskavom tijestu spaja se sa stracciatellom di burratom, pršutom, bosiljkom i kalamata maslinama.
„Naša ponuda pizza svake je sezone prošarana novim okusima. Nastojimo Zagrepčanima ponuditi neka nova putovanja okusima kako Italije tako i Hrvatske. Uvijek spajamo namirnice ove dvije zemlje, pa smo tako ove jeseni istarske tartufe izvrsno uklopili u pizzu koja je jedinstvena i topi se u ustima!“ – kaže Dina Nemet iz Come To Mame.
Cijene pizza variraju od 49 kuna, koliko ćete platiti Margaritu, a primjerice Mama tartuf pršut stoji 65 kuna. Na jelovniku su i pogače te slasne salate, a od nedavno i lazanje.
Savjeti pizza-majstora: 10 pogrešaka zbog kojih vam pizza ne uspijeva +1