Uz jednostavnu i brzu pripremu, kozice u hrskavoj panadi mogu se poslužiti kao samostalno jelo ili kao prilog. Nove Ledove unaprijed očišćene i pretpržene kozice mogu imati glavnu ulogu u različitim interpretacijama najpopularnijih domaćih i svjetskih kuhinja ili se u jednostavnijoj varijanti poslužiti samo uz povrće. Za brzu večeru, kada želite ugoditi sebi ili nekome dragome, dodajte im samo fantastičan umak i salatu, poslužite ih kao snack za druženje s prijateljima ili kao predjelo u blagdanskom objedu – scenarija u kojima ovaj proizvod najbolje dolazi do izražaja zaista je pregršt.
Novi Ledo panirani štapići od 100 % fileta aljaške kolje u jedinstvenoj zlatnoj panadi dodatno ističu autentičan okus bijele ribe. Zahvaljujući jedinstvenoj tekućoj panadi bez krušnih mrvica, odnosno tempuri, Ledo panirani riblji štapići u zlatnoj panadi imaju specifičnu teksturu s kojom punoća okusa još više dolazi do izražaja. Priprema je brza i jednostavna, a zbog hrskavosti u svakom zalogaju ovaj bi proizvod mogao otkriti novu dimenziju okusa ljubiteljima panirane ribe. Budući da je vrhunska kvaliteta proizvoda imperativ u Ledu, novi proizvodi ne sadrže dodana bojila, arome ni pojačivače okusa.
PR (Foto: PR)
“Ledo je prepoznat kao lider u inovacijama te s posebnim ponosom godinu zaključujemo predstavljanjem još dvaju noviteta. Naša posvećenost iznimnoj kvaliteti inspirira nas da i u 2024. nastavimo istim entuzijazmom, fokusirajući se na inovacije, čime ćemo zasigurno oduševiti ljubitelje ribe i morskih plodova, kao i one koji će to tek postati" poručila je Ivana Miličić, brend menadžerica u Ledo plusu.
Koliko bismo često trebali jesti ribu?
Zbog niskokalorične vrijednosti u kombinaciji s visokokvalitetnim, lako probavljivim proteinima, vitaminima B skupine te mineralima selenom i jodom, riba i morski plodovi jedna su od najcjenjenijih skupina namirnica. Ključni atribut ribe je bogatstvo omega-3 masnim kiselinama, koje predstavljaju vitalnu komponentu, prijeko potrebnu za optimalno funkcioniranje organizma, s obzirom na to da ih tijelo ne može sintetizirati samostalno, nego ih je nužno unijeti prehranom.
Navedeno potvrđuje i Karmen Matković Melki, nutricionistica i suvlasnica Definicije hrane. “Riba i morski plodovi kvalitetan su izvor proteina, vitamina B12, kao i omega-3 masnih kiselina, stoga se preporučuje konzumirati ribu barem dvaput tjedno. Morske plodove i ribu možete jednostavno uključiti u svoj jelovnik – bilo da radite brzinsku večeru ili osmišljavate obrok u kojem riba i povrće imaju glavnu riječ, potrebne su samo prave namirnice, malo kreativnosti i još manje vremena provedenog u kuhinji”, ističe.
PR (Foto: PR)
Zašto odabrati ribu iz Leda?
Ledova svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke te ostaje ukusna i svježa kao na dan kada je ulovljena, s očuvanim svim nutrijentima te čvrste strukture i okusa. Dostupna je tijekom cijele godine, što uvelike olakšava planiranje obroka i kupnju, podržavajući no food waste filozofiju. Zamrznutu hranu možemo iskoristiti u mjeri u kojoj nam je potrebna za pojedini obrok, a preostali dio pakiranja jednostavno vratiti u zamrzivač.
Uz svježe zamrznute Ledove proizvode, ukusna i uravnotežena jela možete pripremiti kad god poželite. Više o novim proizvodima, kao i cjelokupnom Ledovu asortimanu, potražite ovdje.
PR (Foto: PR)