U Makarskoj je otvoren Premisov Ice Cream Shop što su s veseljem dočekali brojni obožavatelji toga sladoleda. Ice Cream Shop ima i loyalty program, pa će redoviti kupci moći kupiti svoj omiljeni sladoled po povlaštenoj cijeni, ali i aplikaciju Ice Cream Community, prvu aplikaciju na svijetu za kupnju sladoleda, koju je razvio sam Premis, i putem koje će korisnici saznavati za posebne ponude, ali i osvajati nagrade. Ali, to je tek početak, a aplikacija je dostupna i za IOS i za Android.

Ice Cream Shop u Makarskoj, na adresi Šetalište sv. Petra 1, izgleda točno onako kako bi prodavaonica sladoleda i trebala izgledati – poput sladoleda. Tema je ružičasta sa zlatnim detaljima i sjajno izgleda na Instagramu.

Ice Cream Shop u ponudi ima Gluten Free kutak, a tu su i veganski sladoledi, sladoledi bez laktoze te čak i sladoledi bez e-ova. A da dobro sluša svoju publiku, Premis pokazuje i posebnom kugli(či)com sladoleda za djecu, čija je mjera nazvana - Baby Scoop.

Novo u ponudi je Ice Cream Burger koji čini slatko, tostirano brioche pecivo, sladoled, preljev i posip. Gotovi burger meniji imaju živopisna imena poput Pistachio Heaven, Mouthful from Madagascar ili Treausre of Santo Domingo, koja dobro dočaravaju bogatstvo ovog deserta, a ako sanjate o burger-sladoledu vlastitoga dizajna, možete ga i sami složiti.

Ice Cream Shopu Makarskoj nije se mogao otvoriti u boljem trenutku, na početku sezone, a nas uvijek veseli kad znamo točno kamo koga poslati. Kakve god planove imate za ljeto, napravite mjesta i za kuglicu jednog od najboljih domaćih sladoleda i pravac - Makarska.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju