Kako izgledaju klasici svjetske kuhinje u modernom, ali pristupačnijem i opuštenijem izdanju od prije koji mjesec se može provjeriti upravo u restoranu Noel, poznatom po istančanom osjećaju za fine dining. Kako bi se približio domaćoj publici, restoran s Michelinovom zvjezdicom već je uveo subotnji ručak, nakon placa i kave, sukladno običajima Zagrepčana.

Vođeni željom se približe i nekim novim gostima, ekipa na čelu sa sommelierom Ivanom Jugom, chefom Brunom Vokalom i barmanom Karlom Ferenčakom uveli su i poseban meni za dostavu. Tako bi ljubitelje gastronomije mogla razveseliti vijest da sada mogu uživati u visokoj kuhinji Noela, kako u lijepom interijeru restorana, tako i kod kuće ili u uredu, baš svaki dan.

Delicije koje možete naručiti su:

Foie gras terina s kremama od datulje i kave
Mesna terina s lisnatom salatom, krastavcima i slaninom
Beef tartar s toastom i maslacem
Zagorski štrukli Noel
Tjestenina sa školjkama
Crni rižoto od sipe s motarom
Juneće rebro s krumpirom i coleslaw salatom
Biftek s gratiniranim krumpirom, sezonskim povrćem i mesnim umakom
Ribeye s gratiniranim krumpirom, sezonskim povrćem i mesnim umakom
Riba en papillote (u škartocu) s krumpirom i povrćem
Dimljeni maslac i domaća focaccia
Rum baba s ananasom i šlagom
Tart od jabuke s karamelom i čokoladom
Burger i coleslaw salata

Osim direktne narudžbe ljubaznim djelatnicima restorana Noel, dostavu je moguće naručiti i preko servisa Wolt i Glovo.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju