Ugodan i prirodan hlad Art Parka Ribnjak idealno je mjesto koje će u subotu 1. srpnja prkositi živi na termometru jer nas na Punkufer Brunchyju, koji ove godine donosi Maraska, očekuju fina osvježenja.


Na food-truck od 10 do 16 sati možete svratiti na odličan street food. Pronađite slobodno mjesto za sebe i svoju ekipu u Punkuferovu loungeu za opuštanje te potražite naš rođendanski meni, zbog kojeg ravno iz kreveta možete doći na brunch uz koji mi častimo kavom ili limunadom.

Unutar Eggfast menija birati možeš između sira ili pak kombinacije u kojoj se sljubljuju pršut i losos Unutar Eggfast menija birati možeš između sira ili pak kombinacije u kojoj se sljubljuju pršut i losos (Foto: PR/PR)
Unutar menija možete birati Eggfast sa sirom ili pak drugu verziju tog slasnog bruncha, u kojoj je pršut kombiniran sa lososom.


Iako je naša proslava okruglog rođendana dokaz da već duže vrijeme zajedno s vama gradimo i stvaramo zajednicu prepunu entuzijasta koji znaju kako uživati u životu, na rođendan je poželjno da stignete praznih ruku jer će mnogi od vas kući otići s vrijednim poklonima koje smo za vas pripremili.


Usto, nikako nemojte propustiti iznenađenja koja se skrivaju u našem korneru, a naše hostese redovito će brinuti da vam na rođendanskom brunch partyju ništa ne nedostaje! Osim ukusne klope, poklona i dobre vibre koja će ispuniti Art Park Ribnjak, očekuju vas i Punkuferovi kokteli po specijalnoj cijeni.

Maraska happy hour od podneva do 13 sati svakom će posjetitelju pružiti dašak ljeta i Mediterana kroz osvježavajući PeTe originalni Maraskin mix drink koji će za vas pripremiti vrhunski barmeni i u kojem će te s pravom guštati i osjetiti izvorni zadarski đir.

Brunchy s pogledom - 10 Brunchy s pogledom - 10 (Foto: Tibor Marochini)
Nemojte propustiti Punkuferov party na kojem vas čekaju odlična hrana, vrhunski kokteli i brojna iznenađenja.  

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom MARASKA po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju