A most unusual garden, bar koji je ljeti jedno od omiljenih mjesta u Zagrebu za druženje na prostranoj zelenoj terasi s kućicom na drvetu, dobio je svoje zimsko ruho. Natkrivena i grijana, ostakljena terasa tako će i tijekom hladnijih mjeseci privlačiti one koji traže mjesto za uživanje uz koktele i spritzeve na Knežiji, a preuređeni prostor može poslužiti i za blagdanske zabave i proslave do 150 osoba.

"Bar se može pohvaliti s dvije natkrivene terase koje su fizički, ali i uređenjem, u potpunosti odvojene. Na glavnoj terasi centralnu poziciju zauzima veliki šank - a prostor se ističe “Gardenovom” paletom boja: bijelom, crnom i zelenom te drvenim stolovima, dok vas sasvim drugačija situacija očekuje na Monkey terasi. Goste Monkey terase dočekuju stolci i manji šank u vibrantnim nijansama - narančastoj, crvenoj i žutoj, a dojam džungle stvaraju i bambusi koji odvajaju ovu manju terasu od glavne. Zanimljiv detalj su i drveni lusteri koji su okruženi visećim biljkama, a zelenilo je prisutno i na velikoj terasi. Uz biljke koje se nalaze u ogromnim kamenim teglama, zidovi i šank ukrašeni su prešanim biljkama i cvijećem koje se nalazi u okvirima za slike. Prostor A most unusual gardena od samog su otvorenja krasila djela mladih umjetnika i studenata Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, a po tom pitanju - ništa se nije promijenilo. Uz skulpture, dominantan dekor u prostoru čine i keramičke pločice s uzorkom“, objašnjavaju u baru.

Osim alkoholnih pića, u Garden se dolazi na kavu, prirodni čaj i limunadu. Novost u ponudi su kokteli na bazi teranina, od kojih se posebno ističu Teranino Sour i Teranino Margarita. Tu je i punč za dvoje, piće s ginom koji na stol dolazi poslužen u metalnim čajnicima.

Pizzerija kakvu nećete naći nigdje drugdje u Hrvatskoj: Posveta talijanskoj kuhinji i ocu znanstvene fantastike Mrs. Fogg - 8 Mrs. Fogg - 7 Mrs. Fogg - 6 +4 Mrs. Fogg - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju