Suprostavljajući se uvriježenim mišljenjima o "dalmatinskim" vinima Alen Bibich je u živopisnom terroiru uspio uz tradicionalne, uzgojiti i najpoznatije svjetske sorte. A kakva tek vina od njih radi!

Kušajte Bibich brut uz gratiniranu Jakobovu kapicu, mlade proljetne salate i klice rotkvice,  Debit, 2013 uz pljukance u umaku od rakovice, Pošip, 2013 s rižoto od teletine, R6, 2010 uz ramstek suho odležan 20 dana, heljdine žgance, reducirani demi glace,
Bas de Bas, 2010, Ambru red...

Cijena po osobi 200 kn
Rezervacije i informacije:
Dobra vina Winebar, Green Gold Centar, Radnička cesta 52
E-mail: eventiwinebar@dobravina.hr

----------------------------

WINE SPRING BREAK je prvi domaći festival vina na otvorenom, a održat će se 30. travnja nasred Trga Burze, ispred sve popularnijeg Mojo bara. Na jednom će se mjestu naći čak 18 vinara, svaki sa po dva svoja remek djela - uživajte u vinima Dalmacije, Istre, Slavonije, Baranje i Sjeverne Hrvatske.


Na dan prije Praznika rada (srijeda), počinjemo nakon posla u 17h uz hladne oblizeke i živu glazbu u izvedbi grupe Duoza. Cijena ulaznice iznosi 90 kn, a povratna kaucija za čašu 20 kn. Za plaćenu ulaznicu uživajte neograničeno u 36 različitih vrsti vina sve do 22h nakon čega selimo u podrum MOJO bar, wine rakija & co. na after uz DJ-a i rasprodaju preostalih butelja po akcijskoj cijeni od 75kn za bocu.


Zbog ograničene količine ulaznica, rezervirajte svoje mjesto na šanku Mojo bar-a, ili na mail marin.levaj@gmail.com ili na mob 0915266733 ili 0922896125.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju