Pripreme hrvatske kulinarske reprezentacije u punom su jeku. Njihov meni kreiran je na završenom treningu u Falkensteiner hotelu Adriana. Kao predjelo predstavit će se s duetom romba i sabljarke obogaćenim školjkama i rakovima na kompotu od rajčice s umakom od bijelog vina.

Nakon toga slijedi glavno jelo za koje spremaju kombinaciju janjećeg i srnećeg karea poslužene s dva umaka, mladim povrćem i punjenim tijestom. Na samom kraju predstavit će i desert, mousse od bijele i mliječne čokolade s pralinom od lješnjaka, voćnim sladoledom i culijem od maline.

U reprezentaciji su Tomislav Karamarko i Šime Vučetić, obojica kuhari u luksuznom zadarskom boutique hotelu Adriana, zatim Anđelko Levanić iz hotela Turist, Varaždin; Nikolina Lončar iz hotela Zlatan, Koprivnica; Ivana Vukmanić, Hotel Pical, Poreč i Zlatko Novak iz Gasthof in der Au - Starnberg, Njemačka, javljaju na portalu Ugostitelj.hr.

Stisnuli smo palčeve i želimo puno uspjeha našoj reprezentaciji, a dogodine možemo i otići navijati za njih! Sretnooo!
 

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Kroketi od tikvica ilustracija Iz pećnice Kroketi od tikvica i sira: Recept za savršeni ljetni prilog uz pečeno meso