Kako bi se hrvatski kuhari i slastičari što bolje pripremili za nadolazeći i vrlo izazovni Svjetski kulinarski kup u Luksemburgu ,koji će se održati od 21. do 27. studenog, u planu je još jedno, posljednje okupljanje i trening reprezentacija prije samog natjecanja.

Konferencija za medije na kojoj će se otkriti svi detalji, održat će se u srijedu, 12. studenog, u hotelu Trakošćan u Trakošćanu, s početkom u 12:00 sati, kada će se trening privesti kraju te će svi reprezentativci izložiti pripremljena jela s kojima će konkurirati na prestižnom kulinarskom natjecanju s dugogodišnjom tradicijom.


Sve o zahtjevnim propozicijama i izazovima koje naše kuhare očekuju u Luksemburgu kao i same ciljeve i očekivanja od njihova sudjelovanja, imat ćete prilike čuti na konferenciji za medije koju će voditi predsjednik Saveza Damir Crleni, prisustvovat će i izbornik reprezentacije Marinko Jurešić.

Stisnuli smo palčeve našim kuharima, i nadamo se da ćemo barem jednom u životu biti u žiriju u nekoj takvoj manifestaciji!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju