Kako bi se hrvatski kuhari i slastičari što bolje pripremili za nadolazeći i vrlo izazovni Svjetski kulinarski kup u Luksemburgu ,koji će se održati od 21. do 27. studenog, u planu je još jedno, posljednje okupljanje i trening reprezentacija prije samog natjecanja.

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac

Konferencija za medije na kojoj će se otkriti svi detalji, održat će se u srijedu, 12. studenog, u hotelu Trakošćan u Trakošćanu, s početkom u 12:00 sati, kada će se trening privesti kraju te će svi reprezentativci izložiti pripremljena jela s kojima će konkurirati na prestižnom kulinarskom natjecanju s dugogodišnjom tradicijom.


Sve o zahtjevnim propozicijama i izazovima koje naše kuhare očekuju u Luksemburgu kao i same ciljeve i očekivanja od njihova sudjelovanja, imat ćete prilike čuti na konferenciji za medije koju će voditi predsjednik Saveza Damir Crleni, prisustvovat će i izbornik reprezentacije Marinko Jurešić.

Stisnuli smo palčeve našim kuharima, i nadamo se da ćemo barem jednom u životu biti u žiriju u nekoj takvoj manifestaciji!