Kako bi se hrvatski kuhari i slastičari što bolje pripremili za nadolazeći i vrlo izazovni Svjetski kulinarski kup u Luksemburgu ,koji će se održati od 21. do 27. studenog, u planu je još jedno, posljednje okupljanje i trening reprezentacija prije samog natjecanja.

U trendu Pirjane tikvice Uz meso i ribu Najfinije pirjane tikvice: Recept za sjajan prilog gotov za 10 do 15 minuta Suhomesnati proizvodi Skraćuju život Stručnjak za dugovječnost otkrio: Nemojte jesti ovih 5 "otrovnih" vrsta hrane Tekućina iz konzerve slanutka ili graha zove se aquafaba Važno pitanje Treba li ispirati tekućinu iz konzerve graha ili slanutka?

Konferencija za medije na kojoj će se otkriti svi detalji, održat će se u srijedu, 12. studenog, u hotelu Trakošćan u Trakošćanu, s početkom u 12:00 sati, kada će se trening privesti kraju te će svi reprezentativci izložiti pripremljena jela s kojima će konkurirati na prestižnom kulinarskom natjecanju s dugogodišnjom tradicijom.


Sve o zahtjevnim propozicijama i izazovima koje naše kuhare očekuju u Luksemburgu kao i same ciljeve i očekivanja od njihova sudjelovanja, imat ćete prilike čuti na konferenciji za medije koju će voditi predsjednik Saveza Damir Crleni, prisustvovat će i izbornik reprezentacije Marinko Jurešić.

Stisnuli smo palčeve našim kuharima, i nadamo se da ćemo barem jednom u životu biti u žiriju u nekoj takvoj manifestaciji!