Tijekom prošlogodišnjeg Špancirfesta, jedinstvenom se otvorenom pozornicom varaždinske povijesne gradske jezgre prošpanciralo oko 170 tisuća posjetitelja iz cijele Hrvatske, a organizator je posebno ponosan i na zamjetno povećanje broja gostiju iz inozemstva.

Kvaliteta i popularnost Špancirfesta doprinijela je tome da ugledni The New York Times Varaždin uvrsti na popis gradova koji se moraju posjetiti u 2014. godini, dok je Hrvatska turistička zajednica Špancirfest svrstala među TOP 10 događanja u Hrvatskoj. I jedan od vodećih britanskih turističkih vodiča, RoughGuides, uvrstio je Špancirfest među najboljih 10 festivala u Hrvatskoj.

(Prošlogodišnji plakat)
Posjetitelji Špancirfesta svake godine uživaju u raznovrsnom kulturnom, glazbenom i zabavnom programu, ali i bogatoj izlagačkoj ponudi, koja je sastavni nerazdvojni dio Festivala dobrih emocija.

Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, objavila je poziv za sve zainteresirane izlagače, koji će biti otvoren do 23. lipnja 2014. S obzirom da je broj izlagačkih mjesta festivalu ograničen, a interes puno veći od broja raspoloživih prostora, pozivaju se svi zainteresirani da svoje prijave predaju što ranije.

Poziv, prijavnicu i cjenik možete preuzeti na web stranici Turističke zajednice grada Varaždina, ili na web stranici Špancirfesta, odnosno u uredu Turističke zajednice grada Varaždina u ulici Ivana Padovca 3 u Varaždinu, svakim danom od 8 do 16 sati.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju