Kraj kolovoza ove godine slobodno rezervirajte za posjetu Varaždinu. Naime, od 21. do 30. kolovoza cijeli će grad i regija živjeti festival pjesme, plesa, zabave i smijeha, koji će biti začinjen velikim imenima domaće i svjetske scene.


Uz brojne dnevne pozornice po cijelome gradu održavat će se programi namijenjeni mlađoj populaciji, klaunovi, žongleri, predstave, lutke i brojne druge zabavne igre, dok će večernje sate uljepšati poznati glazbenici. Cjelokupni raspored pogledajte na posteru, i lagano planirajte kada ćete se i kako zaputiti ka sjeveru zemlje.


Uz već dobro poznate stare Špancirfest pozornice, ove se godine otvara još jedna - prekrasna Vila Bedeković. Na njoj će se pojaviti ozbiljniji izvođači: Maksim Mrvica, Rundek Cargo Trio, Massimo Savic & Matija Dedic, Josipa Lisac & Trio, Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić, Amira Medunjanin...


Još uvijek nije kasno niti da volontirate na Špancirfestu, pa ako imate navršenih 18 godina, iskustva na istim ili sličnim poslovima, i ne skidate smješak s lica i kad je najgore, a krase vas vrline poput organiziranosti, odgovornosti, pouzdanosti i točnosti  svoje prijave šaljite na ovaj link.


Spremite se na svježe informacije kojim ćemo vas često izvještavati, nabavite karte u pretprodaji na ovom linku, a sve detalje potražite na facebook stranici Špancirfesta, odnosno službenoj stranici. Vidimo se i puno prije završnog koncerta na kojem će vas rasplesati Dubioza Kolektiv i Gogol Bordello!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju