Tema: #Varaždin

Dani okusa varaždinskog kraja: Do kraja travnja uživajte povoljnije u 14 restorana

17.4.2018
Dani okusa varaždinskoga kraja - 1

Možete pojesti meni s tri slijeda za 75 kuna, a na jelovniku su specijaliteti koji su se ovdje pripremali za svečanosti, ali i za svaki dan.

Varaždinska hiža čaja koja nudi i umake s upozorenjem "Samo za najhrabrije"

7.11.2017
Hiža čaja - 2

Mislimo da se razlikujemo od drugih prvenstveno po širini asortimana i individualnom pristupu našim dragim kupcima koji nam to potvrđuju svakim ponovnim dolaskom, kaže Maja.

Luda imena sela i gradova: Batman, Tumidaj, Skočiđevojka, Babina Guzica....

6.9.2017
Tužno

Sudeći prema nazivima, u Cugovcu i Pivnici Slavonskoj najbolji je tulum, a u Krvavici i Kajgani nitko ne ostaje gladan...

Uskoro počinje Špancirfest i zabava u neograničenim količinama

8.8.2017
Špancirfest

Na ovogodišnjem festivalu posjetitelji će moći uživati u nebrojenim sadržajima. Uz koncerte kojih neće nedostajati, cijelo vrijeme festivala održavat će se i razni performansi, kreativne radionice, ulični nastupi, predstave, a sve to pratit će i bogata gastronomska ponuda.

Posjet Varaždinu: Barokni grad koji će vas oduševiti

26.4.2017
Varaždin, Hrvatska - 4

Mali prikaz bogatog arhitektonskog nasljeđa Varaždina trebalo bi biti dovoljan razlog da sljedeći put kada budete u Varaždinu podignete glavu i razmislite kakva povijest stoji iza prekrasnih pročelja vila i palača.

Špancirfest slavi punoljetnost: Svi na proslavu 18 godina varaždinskog festivala!

8.8.2016
Špancirfest

Od 19. do 28. kolovoza nastupit će Manu Chao i La Ventura, Dub Fx, TBF, Frajle, Lajbach, Lea Dekleva i Zoran Predin, Esma Redžepova, Urban & 4 i drugi...

Najveći festival ulične hrane dolazi u Varaždin

1.4.2016
img placeholder

Croatia Food Festival nakon uspješnih zagrebačkih izdanja odlučio je svojom jedinstvenom gastronomskom pričom razveseliti i građane diljem Hrvatske.

Neotkrivena Lijepa naša: Tajne hrvatskog Grada Anđela

8.1.2016
img placeholder

Tražite idealnu destinaciju za savršeni vikend izvan Zagreba? Ne gledajte dalje. Ovog puta vodimo vas u nekadašnji kraljevski, ujedno i glavni grad Hrvatske, grad poznati pod nazivom Grad Baroka, ali i od nedavno Grad Anđela. Da, pogodili ste, vodimo vas u predivan Varaždin.