Tema: #Varaždin

Luda imena sela i gradova: Batman, Tumidaj, Skočiđevojka, Babina Guzica....

6.9.2017
Tužno

Sudeći prema nazivima, u Cugovcu i Pivnici Slavonskoj najbolji je tulum, a u Krvavici i Kajgani nitko ne ostaje gladan...

Od Varaždina do Hollywooda: 10 najljepših groblja svijeta

31.10.2014
Slavna svjetska groblja - 6

Na blagdan Svih svetih prisjećamo se svojih voljenih i obilazimo njihove grobove diljem zemlje i svijeta. Da groblja mogu biti prekrasne lokacije za šetnju i razmišljanje dokazuju i ove spektakularne lokacije širom našeg planeta.

Hrvatski festival među najboljima u Europi za 2018.

27.7.2018
Špancirfest - 3

Veseli špancireri našli su se uz bok utjecajnim manifestacijama iz velikih turističkih i kulturnih centara poput Lisabona, Barcelone, Praga i Budimpešte.

Dani okusa varaždinskog kraja: Do kraja travnja uživajte povoljnije u 14 restorana

17.4.2018
Dani okusa varaždinskoga kraja - 1

Možete pojesti meni s tri slijeda za 75 kuna, a na jelovniku su specijaliteti koji su se ovdje pripremali za svečanosti, ali i za svaki dan.

Varaždinska hiža čaja koja nudi i umake s upozorenjem "Samo za najhrabrije"

7.11.2017
Hiža čaja - 2

Mislimo da se razlikujemo od drugih prvenstveno po širini asortimana i individualnom pristupu našim dragim kupcima koji nam to potvrđuju svakim ponovnim dolaskom, kaže Maja.

Uskoro počinje Špancirfest i zabava u neograničenim količinama

8.8.2017
img placeholder

Na ovogodišnjem festivalu posjetitelji će moći uživati u nebrojenim sadržajima. Uz koncerte kojih neće nedostajati, cijelo vrijeme festivala održavat će se i razni performansi, kreativne radionice, ulični nastupi, predstave, a sve to pratit će i bogata gastronomska ponuda.

Posjet Varaždinu: Barokni grad koji će vas oduševiti

26.4.2017
Varaždin, Hrvatska - 1

Mali prikaz bogatog arhitektonskog nasljeđa Varaždina trebalo bi biti dovoljan razlog da sljedeći put kada budete u Varaždinu podignete glavu i razmislite kakva povijest stoji iza prekrasnih pročelja vila i palača.

Špancirfest slavi punoljetnost: Svi na proslavu 18 godina varaždinskog festivala!

8.8.2016
img placeholder

Od 19. do 28. kolovoza nastupit će Manu Chao i La Ventura, Dub Fx, TBF, Frajle, Lajbach, Lea Dekleva i Zoran Predin, Esma Redžepova, Urban & 4 i drugi...