Festival dobrih emocija, kako mu tepaju domaćini, i ove godine okupit će brojna svjetska glazbena imena, organizirat će se razne radionice te će biti izvedene brojne predstave na kojima su svi dobrodošli. U Varaždinu će se, kao i obično, odigrati još puno toga što Špancirfest čini najzabavnijim mjestom za neslužbenu proslavu kraja ljeta.

Cjelodnevno "španciranje" Varaždinom sljedećih deset dana svoj vrhunac imat će u večernjim satima jer vas na pozornici očekuju neka od glazbenih imena koja ne smijete propustiti.

Ove godine na Špancirfestu nastupaju Nouvelle Vague, Mando Diao, Rundek Cargo Trio, Bajaga & Instruktori, Parov Stelar Band, Miroslav Evačić i Čardaš Blues Band, S.A.R.S., Rambo Amadeus, Dječaci, Edo Maajka, Gogol Bordello, Dubioza Kolektiv i brojni drugi.

Koncert Massima i Matije Dedića, koji se trebao održati u nedjelju, otkazan je, a njihovo mjesto zauzet će Zoran Predin i Damir Kukuruzović Group.

Stoga proučite program i odaberite dan ili više njih kada ćete u Varaždinu uživati u dobroj energiji od 21. pa sve do 30. kolovoza

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju