Idealna je ovo prigoda za sve ljubitelje Špancirfesta, naročito vas koji dolaze s „ekipom“ da ulaznice nabavite po povoljnijim uvjetima. Ulaznice u ovoj akciji možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, putem Eventim online prodaje te na web stranici Špancirfesta. Akcija „U petoro je sreća najveća“ traje do 27. srpnja.

Podsjetimo, na pozornici Stari grad će ove godine nastupiti sjajna glazbena imena; Mando Diao, Parov Stelar Band, Gobol Bordello, Bajaga & Instruktori, Dubioza kolektiv, S.A.R.S., Edo Maajka tek su neki od izvođača, koji će nastupiti kod varaždinskih bedema.

U prodaji su i festivalske ulaznice za 6 dana programa te vikend ulaznice. Festivalska ulaznica za šest dana programa košta 239 kuna. Vikend ulaznica za prvi vikend (21-23. kolovoz) košta 179 kuna, a za drugi vikend (28-30. kolovoz) 129 kuna.

Od ovog tjedna su u prodaji i ulaznice za pozornicu vila Bedeković, za koju je program objavljen krajem prošlog tjedna. Na novoj pozornici vile Bedeković ove će godine nastupiti Maksim Mrvica, Rundek Cargo Trio, Massimo & Matija Dedić, Vlatko Stefanovski & Zoran Tadić, Josipa Lisac & Trio i Amira Medunjanin.

Kako je punkufer od prvoga dana oduševljen Špancirfestom i zaljubljen u varaždin, najsretnije dvoje čitatelja nagrađujemo sa jednom ulaznicom za kompletan program na Glavnoj festivalskoj pozornici - svih šest dana! Na vama je samo da od petka do ponedjeljka odgovorite na naše lagano nagradno pitanje na našoj Facebook stranici (od petka 17. 7. u 17.00), a onda ćemo random izvlačenjem odrediti dobitnike!

Sve detalje o ovoj akciji i samom Špancirfestu - potražite na službenim stranicama!

 


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju