Vintage Industrial Bar kreće u organizaciju svojeg prvog Festivala piva koji će se održati u petak i subotu 11. i 12. srpnja. Prvi open air pivski festival u Vintageu bit će naslovljen 'Viva la Piva' i održat će se na svježem zraku na prostranoj terasi.

Programski dio bit će upotpunjen akustičnim koncertima koji će održati na terasi VIB-a. Nakon što sat otkuca 23 sata - 'Viva la Piva' se zajedno s glazbom seli unutar kluba (kao i u slučaju lošeg vremena) te će od tad pa do kraja radnog vremena DJ Frajman prebirati po najboljem što se nudi iz rock, pop/rock, alternative, stoner, hard rock, indie... repertoara.

Posjetitelji 'Viva la Pive' moći će se oduzeti pivama iz asortimana Nipe i Zagrebačke pivovare, a totalno potonuče u alkoholnu paru spriječit će vruće kobasice umočene u senf. Sve počinje u 16.00, ne propustite kušati klasične, ali i nove brandove (o kojima ćete pravovremeno biti obaviješteni na FB stranici Festivala), ponesite dobru volju - i uživajte u pivima, glazbi i veselim ljudima! Pivili!

Ulaz je besplatan, a cijene svih piva bit će spuštene na atraktivne promo cijene!

PETAK 11.07. akustično sviraju:
Mojo Stuff Band

SUBOTA 12.07. akustično sviraju:
Chris Ian (Killed A Fox) i Hrvoje Baudoin (Straight Outta Fridge)


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju