Ovogodišnji festival najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj povijesti istog - u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda, bogata gastro ponuda, kao i sadržaji koji će Zagreb u prvim jesenskim danima učiniti europskom festivalskom prijestolnicom.

Grad Zagreb i Turistička zajednica ovogodišnji festival podižu na novu razinu kojoj je cilj u glavni grad Hrvatske privući velik broj domaćih i inozemnih gostiju ali i predstaviti grad kao poželjnu festivalsku destinaciju u prvim jesenskim danima.

Zagrebačko jezero Bundek smješteno je u Novom Zagrebu, tik uz rijeku Savu koja će u festivalskim danima biti kulisa nesvakidašnjeg višeosjetilnog događaja koji će Zagreb svrstati uz bok metropolama koje žive uz svoje rijeke. Jer on svoju, nažalost, još uvijek ignorira, ali zato ima Bundek i jarun!

Prostor oko jezera u festivalskim će danima nuditi brojne zabavne i gastro sadržaje a neki od njih će se po prvi puta moći iskusiti u Hrvatskoj, najavljuje Zagreb Online.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju