Lokacije snimanja

Grčka I njeni predivni otoci imaju veliku ulogu u filmskoj produkciji, a istu je prepoznala i produkcija filma “Moje grčko vjenčanje 3” koja vas vodi u filmski obilazak Atene i prekrasnog otoka Krfa.

PR PR (Foto: PR)

Obitelj Portokalos započinje svoju avanturu putovanjem u grčku prijestolnicu Atenu. Ovu znamenitu UNESCO-vu svjetsku baštinu najbolje je posjetiti rano tijekom dana za najmanje gužve ili tijekom posljednjeg sata prije zatvaranja vrata u zalazak sunca, kada pogled na Atenu okupanu nijansama meda seže sve do mora. Lutajte eklektičnim kvartovima Atene gdje se neposredno ispod Akropole nalaze neke od najstarijih atenskih četvrti, gdje se uskim kamenim ulicama i uličicama nižu ulični kafići, obiteljski restorani i trgovine. Za posebno divno lutanje, prepustite se iskušenju da probate najbolju atensku uličnu hranu - souvlaki - i posjetite četvrt Plaka, koja se više doima kao malo selo nego dio prostranog grada. (To je također bilo mjesto snimanja nekoliko scena u filmu.)

PR PR (Foto: PR)

Krf je zahvaljujući svojoj bujnoj vegetaciji i divljim biljkama kao i blagoj mediteranskoj klimi osvojio i ovu filmsku produkciju. Mikroklima Krfa čini ga prilično plodnim otokom - sa stablima agruma iz kojih rađaju slatke naranče, limuni, mandarine i kumkvat. No maslina je ta koja nadasve vlada na Krfu, s drevnim šumarcima koji su raštrkani po padinama otoka. Posjetite obiteljsku prešu za masline kao što je The Governor za dnevne obilaske i degustacije maslinovog ulja. Nalazi se ispod 2000 godina stare masline gdje film ima posebno potresan trenutak.

Ovo nevjerojatno okruženje u film uključuje savršen pogled kao s razglednice na pobijeljenu crkvu u samostanu Vlacherna i selo Danilia, repliku sela na Krfu iz 1930-ih s uskim ulicama i šarenim zgradama koje su imale ulogu fiktivnog sela. Selo Vrisi savršeno se uklapa u scenarij, a upravo tamo se obitelj Portokalos ponovno povezuje sa svojim korijenima.

PR PR (Foto: PR)

Pogledajte fillm

Film “Moje grčko vjenčanje 3” se premijerno prikazuje u kinima 7. rujna i zato pronađite ulaznice i termine predstava u kinu u vašoj blizini i upoznajte obitelji Portokalos, ali i pravu čaroliju Atene i Krfa.

Osvojite putovanje u Grčku

Želite provesti nezaboravan odmor u Grčkoj?

Palma travel šalje jednog sretnog ljubitelja filma " Moje grčko vjenčanje 3" na 7-dnevno putovanje u Grčku!

Od 6. rujna imate priliku osvojiti svoje grčko putovanje za dvije osobe na jedan od 15 grčkih otoka iz Palmine mediteranske ponude i doživite svoje nezaboravno putovanje! Pošaljite nam svoju najluđu fotografiju ovog ljeta i možda baš vi osvojite nezaboravno putovanje!Klikom do Grčke!

Ponude putovanja

Za sve one koji bi voljeli i planiraju posjetiti Grčku, Mediteran ili neku drugu destinaciju svakako posjetite Palma travel bogatu ponudu putovanja.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju