Biste li mogli živjeti na izoliranom tropskom otoku? Australska agencija zadužena za očuvanje najvećeg koraljnog grebena na svijetu traži čuvara na otoku Low Isles koje se nalazi oko 15 kilometara udaljena od Port Douglasa u Queenslandu.

"Čuvar živi u raju na tropskom otoku okruženom Velikim koraljnim grebenom, ali njegovo održavanje je težak posao," rekao je dr. Mark Read, asistent direktora Morskog parka Velikog koraljnog grebena. Posao podrazumijeva izolirani život s ograničenom električnom energijom i pitkom vodom.

Slika nije dostupna Zanimljivosti Online cuganje s gejšom: Novi trend kojim Japanke žele zadržati posao

Čuvar je uključen i u održavanje infrastrukture na otoku, a radi sve od održavanja solarnog elektroenergetskog sustava i sustava za pročišćavanje kanalizacije preko uklanjanja korova do brojanje ptica na otoku.

Tražimo osobe koje su strastvene prema pitanjima održivosti i prirodne baštine, koji imaju iskustvo u održavanju infrastrukture, ali koji se ne boje uprljati ruke i živjeti izolirano od ostalih, rekli su u čelništvu Morskog parka.

Čuvar će živjeti i raditi cijelo vrijeme na Low Islesu, a prijave se primaju do 25. rujna ove godine preko stranice australske vlade AusTender.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju