Pandemija koronavirusa je promijenila naše živote iz korijena. Mnogi su 2020. godinu proveli kod kuće, radeći iz svojih dnevnih soba i komunicirajući tek preko videopoziva te društvenih mreža. Zahvaljujući mobilnim aplikacijama za upoznavanje novih ljudi, neki su se uspjeli čak i zaljubiti.

No zbog karantene i različitih ograničenja nisu mogli odvesti voljenu osobu na spoj, romantičnu večeru, pa čak ni u kino. Prva zajednička putovanja na kakvu rajsku destinaciju ne treba niti spominjati.

Marvie Hotel & Health - 3 Putovanja Mirni do 2032. godine: Snimi video i osvoji 10 godina zaredom besplatni smještaj u splitskom hotelu

Da bi ispravili ovu grešku ili barem pokušali nadoknaditi djelić propuštenog novim ljubavnim parovima, resort Sandals odlučio je pokloniti romantični odmor iz snova.

Tvrtka je u kolovozu objavila da poklanja besplatni odmor baš takvom paru koji se „upoznao“ tijekom pandemije, odnosno nakon 20. ožujka 2020. godine. Da bi dokazali tu tvrdnju parovi trebaju poslati screenshotove svojih prvih dopisivanja preko aplikacija za upoznavanje, ili kopiju privatne poruke s društvenih mreža.

Slika nije dostupna Putovanja Besplatno na kupanje, biciklijadu i badminton: Izlet za pamćenje na pola sata od Zagreba

Oni koji osvoje besplatan odmor provest će tri noći u Sandalsovom all-inlusive odmaralištu po želji na Karibima – od Jamajke do Barbadosa. Sandals im daje besplatnu hranu i pića bez ograničenja, a u poklon je uključena i zabava, odnosno odlasci na ronjenje, golf terene i slične aktivnosti.

U nagradnoj igri, nažalost, mogu sudjelovati samo Amerikinaci i Kanađani. No riječ je o zgodnoj ideji koju bi mogao „posuditi“ i kakav resort u Hrvatskoj, zar ne?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju