Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svratite u gornjogradski park Grič, gdje vas svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulelea, očekuje Le Grič – malo i intimno događanje.

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodacima Le Grič subotom navečer pretvara gornjogradski park u jedo od ljepših mjesta u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru.

Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu priču.

Le Grič predstavlja male hrvatske vinare, a ove subote možete se upoznati s bojama i okusima Iskrenih vina Matković (i popiti koju čašu iskrenosti).

Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti "fin"!

Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji iza organizacije popularnog Malog piknika.

Ulaz je slobodan.

Više informacija pronađite na stranicama na Facebooku i Instagramu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju