Ljubitelji prirode, slasnih street food zalogaja i osvježavajućih pića napokon su dočekali novo izdanje Food Truck Festivala, koji se u kratko vrijeme istaknuo kao hit-događaj prvi put izvan centra grada.

Jarunska prostrana livada tik uz Aquarius klub od 19. kolovoza do 13. rujna postat će omiljena destinacija za sve hedoniste željne bijega od gradske vreve. Food Truck Festival podijeljen je u četiri zone:

Klopa na kotačima

Food trgić na kojem svoju bogatu gastronomsku ponudu izlažu pioniri pokretne gastroindustrije BARBAQ, sa street food klasicima, MUNCHY sa neodoljivim wrapovima i vaflima, APULULU sa indonezijskim specijalitetima uz nove pridružene kamione, istarski HOOK & COOK s ribljim street food specijalitetima kao i YUMY NJUMY sa hit nizozemskim palačinkicama Poffertjes.

Cuga na kotačima

U hladovini krošanja drveća svoje osvježenje svi posjetitelji pronaći će na APEROL kamionu Roto Dinamica, HENDRICKS & THOMAS HENRY posebno uređenoj zoni, PELINKOVAC centralnom kamionu, KUTJEVO wine baru, COCKTAIL baru od paleta, PIPI tematsko uređenoj plaži te neizostavnom MEDVEDGRAD retro kamionu.

Mjuza na kotačima

Na pravom Mad Max kamionu u suradnji sa Red Bullom nastupit će ponajbolji zagrebački DJ-i, a jedinim koncertnim nastupom 2. rujna počastit će nas legenda ex-Yu funk/pop scene Tihomir Pop Asanović sa svojim bendom. Pipi tako svakog petka priprema party na kojima će predstaviti svoje ljetne koktele na bazi Pipi soka počevši od petka 28. kolovoza.

Chill zona

Šarene chill zone proizvedene od vrijednih ruku malih obrtnika i majstora oduševit će sve ljubitelje prirode i hedonizma. Od Pipi plaže, dječjeg kutka sa animatorima i radionicama, pivskih stolova po uzoru na Oktober Fest, do lazy bag-ova, ležaljki i šarenih separea spravljenih od automobilskih guma i drvenih paleta

Food Truck Festival je za sve posjetitelje i njihove voljene kućne ljubimce pripremio niz poslastica u suradnji sa ZOO CITY koji se pobrinuo za mjesta na kojima će ljubimci moći utažiti svoju žeđ. Vlasnike ljubimaca će posebno razveseliti ZOO CITY PET SATURDAY edukacije na kojima će moći postaviti pitanje stručnim veterinarima svake subote od 11 do 20 sati ili sudjelovati na tematskim radionicama o kućnim ljubimcima.

Kako bi svim posjetiteljima omogućili što bolji korisnički doživljaj na Festivalu u skladu sa trenutnom situacijom pobrinula se ekipa iz KEKS PAY-a koja vam donosi prvo festivalsko beskontaktno plaćanje putem KEKS PAY aplikacije, a svaku kupnju putem aplikacije zaslađuje gratis, naravno, keks slasticom.

I tu još nije kraj, jer VOLIM LJUTO organizira svoj tradicionalni „Okršaj Ljutomana“ upravo na Food Truck Festivalu u subotu 05. rujna, a najljući natjecatelji se još uvijek mogu prijaviti za natjecanje uz bogate nagrade na VOLIM LJUTO službenoj FB stranici.

Ako sve gore nabrojeno nije najbolja pozivnica da nas posjetite na Jarunu do 13. rujna, prošećite se i uvjerite se uživo.

Food Truck Festival se održava uz podršku prijatelja kotača kao što su Badel, Keks Pay, Pivovara Medvedgrad, Hendricks, Kutjevo, Roto Dinamic, Somersby, Pipi, Jamnica, Volim ljuto, Zoo City, Labud, Jutarnji list, Yammat, Jukebox i Aquarius.

Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-eva te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a radno vrijeme Festivala je:

PONEDJELJAK – PETAK: 16:00 – 00:00 
SUBOTA I NEDJELJA: 11:00 – 00:00

Još informacija potražite na Facebook stranici i Instagram profilu festivala. 
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju