Nakon islandskog muzeja penisa koji se pojavio prije nekoliko godina, nedavno se otvorio i muzej vagine u Londonu. Dok se na Islandu vidi sva raskoš životinjskog svijeta u obliku eksponata od hrčka do kita, muzej u Londonu više naginje na ljudsku stranu i ima edukativni karakter.

S prvom izložbom koja se otvorila prošli tjedan: Muff Busters: Vagina Myths and How to Fight Them razbija mitove i nedoumice.

Šetnja eksponatima koji pobliže objašnjavaju ginekološku anatomiju ukazuje na različitosti i potiče žene i muškarce da se ne srame intimnih dijelova.

Izložbu koja odgovara na sva pitanja koja ste htjeli postaviti, a niste se usudili pitati možete pogledati u šarolikom Camdenu zahvaljujući donacijama iz cijelog svijeta.

Slika nije dostupna Zanimljivosti Islandski muzej penisa: Najmanji ima 2 milimetra, a najveći ohoho...

"Muff Busters: Vagina Myths and How to Fight Them rasvjetljuje mitove koji kruže popularnom kulturom, internetom i drugim platformama koje se bave ginekološkom anatomijom, uključujući i one koji se bave izgledom, čistoćom, mjesečnicom, kontracepcijom i seksom.

Pruža uvid u individualnost svakog tijela i činjenicu koliko je jedinstveno u nadi da su mitovi i legende rezervirane za bajke, a ne naša tijela", otkrivaju organizatori izložbe te dodaju kako je muzej otvoren za sve posjetitelje, bez obzira na godine, spol ili orijentaciju.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju