Nakon islandskog muzeja penisa koji se pojavio prije nekoliko godina, nedavno se otvorio i muzej vagine u Londonu. Dok se na Islandu vidi sva raskoš životinjskog svijeta u obliku eksponata od hrčka do kita, muzej u Londonu više naginje na ljudsku stranu i ima edukativni karakter.

S prvom izložbom koja se otvorila prošli tjedan: Muff Busters: Vagina Myths and How to Fight Them razbija mitove i nedoumice.

Šetnja eksponatima koji pobliže objašnjavaju ginekološku anatomiju ukazuje na različitosti i potiče žene i muškarce da se ne srame intimnih dijelova.

Izložbu koja odgovara na sva pitanja koja ste htjeli postaviti, a niste se usudili pitati možete pogledati u šarolikom Camdenu zahvaljujući donacijama iz cijelog svijeta.

Phallological Museum - 3 Zanimljivosti Islandski muzej penisa: Najmanji ima 2 milimetra, a najveći ohoho...

"Muff Busters: Vagina Myths and How to Fight Them rasvjetljuje mitove koji kruže popularnom kulturom, internetom i drugim platformama koje se bave ginekološkom anatomijom, uključujući i one koji se bave izgledom, čistoćom, mjesečnicom, kontracepcijom i seksom.

Pruža uvid u individualnost svakog tijela i činjenicu koliko je jedinstveno u nadi da su mitovi i legende rezervirane za bajke, a ne naša tijela", otkrivaju organizatori izložbe te dodaju kako je muzej otvoren za sve posjetitelje, bez obzira na godine, spol ili orijentaciju.

4 kune za pivo, 40 za ručak: Grad u kojem je turist još uvijek kralj Quy Nhon Tornjevi Bahn It Quy Nhon +0 Quy Nhon