Advent na Strossu počinje 26. studenog, a na zagrebačkom Gornjem gradu, a do 8. siječnja moći ćete uživati na 15-ak koncerata, svakodnevnim nastupima DJ-a, radionicama za djecu, u izboru najokićenijeg psa i drugim sadržajima.

Posjetitelje će dočekati tri grijane kupole uređene kao građanski saloni, 6 kućica s raznolikom gastro ponudom, jedna suvenirnica i drvena kućica sa zatvorenom i grijanom terasom. U gastro ponudi bit će se zanimljiva jela poput viške pogače, meso s roštilja, ali i ukusne kobasice i neizostavne fritule i palačinke.

Program je kreiran za sve uzraste, pa će za najmlađe subotama i nedjeljama od 11 do 13 i 17 do 19 sati biti organizirane različite radionice za djecu od 5 do 14 godina: Izrada božičnog nakita, Dramska i Zborić. Radionice su besplatne i vodi ih Kristijan Ugrina, a svi polaznici radionica će 23. prosinca dobiti diplome i na pozornici Adventa na Strossu održati završne priredbe.

Posjetitelje koje više interesira večernji provod, na Strossu će se svakoga dana moći zabavljati uz "kućne" DJ-e, ali i poznate glazbenike koji se ovoga puta nalaze u ulozi DJ-a. Advent na Strossu otvorit će u subotu, 26. studenog s početkom u 20 sati Robert Mareković – DJ Marek. Na popisu poznatih DJ-a nalaze se još Remi iz Elementala i svestrani Mario Kovač.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju