• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Aktualno #Beograd

Sajmovima i festivalima Beograda: Ponešto za svakoga u gradu koji nikad ne spava

Slogan Sajma "Između planina i mora" ,vjerujem, pogodio je ukus najvećega dijela publike zainteresirane za putovanja. Jer je osim tradicionalnih morskih destinacijavidan interes iskazan za planinski turizam, prirodu, čisti zrak sa bogatom gastronomskom ponudom primjerice na Zlatiboru i Kopaoniku
Punkufer avatar placeholder
Vjeko Madunić 4.04.2022 06:26 komentari
viber Created with Sketch.
Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U trendu Tortellini varivo Tjedni jelovnik Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 toplih i finih jela na žlicu za svaki dan ovoga tjedna K2 - 4 "Planina svih planina" Možda nije najviša, ali je najbrutalnija: "Divlja planina" koja ne oprašta pogreške Novi kviz općeg znanja - 12 15 nasumičnih pitanja Novi kviz općeg znanja: Za one koji žele znati (još) više

I ove godine, dvanaesti puta zaredom (2021.sajam nije održan), sam bio na 43. po redu Međunarodnom beogradskom sajmu turizma. Istovremeno su održani 17. HORECA-OPREMA sajam i 12. Međunarodni sajam vina Beowine.

Slogan Sajma "Između planina i mora" ,vjerujem, pogodio je ukus najvećega dijela publike zainteresirane za putovanja. Jer je osim tradicionalnih morskih destinacija (iz Srbije se najviše odlazi na more u Grčku i Crnu Goru) vidan interes iskazan za planinski turizam, prirodu, čisti zrak sa bogatom gastronomskom ponudom primjerice na Zlatiboru i Kopaoniku. Na Sajmu je ove godine bilo preko 30 tisuća posjetitelja koji su mogli vidjeti oko 400 štandova sa izlagačima iz 25 zemalja. Ta brojka je prepolovljena u odnosu na 2020. godinu iz razumljivih covid razloga koji su otežavali djelatnost svima u svijetu. Inače, 2020. sudjelovalo je 55 zemalja na preko 1000 štandova iz cijeloga svijeta. Po prvi puta su predstavljene nove u svjetskim okvirima atraktivne destinacije: egzotična Malezija, bajkoviti Maldivi, Demokratska Republika Sao Tome i Principe te Angola.

TOS (Turistička organizacija Srbije) predstavila je novi brend "Srbija.Doživi" koji je rađen u suradnji s nacionalnom platformom "Srbija stvara". Tradicionalno je hala broj četiri mjesto gdje su izlagali, već spomenuti TOS i TOB (Turistička organizacija Beograda) ali i preko 100 općina i gradova sa za domicilno stanovništo atraktivnim banjama (vodenim i zračnim toplicama), planinskim i drugim značajnim destinacijama.

Na štandu TOB-a je prikazano pet novih turističkih filmova o Beogradu pod zajedničkim imenom "Priče iz života jednoga grada". O tim mjestima Kalemegdan, Skadarlija (Svi ukusi boemske Skadarlije), Teslinom muzeju i spomenicima posvećenim Tesli...govorio je direktor Tob-a Miodrag Popović u duetu sa PR-icom Jelenom Stanković.

Filmove je napravio nagrađivani autor Dušan Stojančević dugogodišnji suradnik TOB-a. Inače, znameniti skadarlijski restoran Tri šešira nedavno je uvršten među pet najboljih svjetskih restorana u odabiru portala Taste Atlas (Atlas ukusa).

Hrvatska već nekoliko godina nema štand HTZ-a. Ali je svo vrijeme nazočna Turistička zajednica grada Zagreba s ponekim gostom. Predstavljanje tz Zagreba ima smisla jer su posjetitelji iz Srbije, a posebno u najjačim turističkim adventskim godinama 2018., 19., 20 bili najbrojniji u regiji. Od ove godine se očekuje jedan široki turistički zamah na kontinentu i u Zagrebu, a tamošnja publika osim na Jadran voli posebno doći u naš glavni grad. Stoga sajmova nikad dosta. Na štandu je bila i predstavnica hotela Le Premier iz Držislavove te predstavnik agencije Uniline putničke agencije iz Pule iz Zagreba. Predstavnice TZ Zagreba su bile Morana Suton (voditeljica) i Antonija Smolić. Na štandu Too magazina bila je predstavljena TZ Kvarnera kojima je glavni turistički adut, osim želje Beograđana da dođu na Kvarner, bila avionska linija Beograd-Rijeka koja počinje sa letovima 15.6 i traje do 15.9.

Tijekom sajamskih dana bio sam u nekoliko restorana, a opet me je svojom kuhinjom, poslugom i ljubaznošću cijeloga osoblja oduševila Velika Skadarlija koja se, kako joj ime kaže, nalazi na početku Skadarlije preko puta Bajlonijeve pijace, još jednog mjesta koje svakako vrijedi posjetiti. Nekada je taj lokal bio poznat kao posljednje mjesto u noći u kojemu još možete popiti piće. Sada nakon renoviranja kojeg je napravio vlasnik Goran Šarančić to je lijepo uređeno mjesto s vrhunskom kuhinjom i odličnom vinskom kartom.

U ovo proljetno doba proradila je i atraktivna terasa s fontanom u sredini na kojoj se može smjestiti pedesetak gostiju. Voditelj restorana Slobodan Šarančić pobrinuo se i za muziku. Trio vrlo dobrih muzičara (harmonika, violina ,bas) koji su na moj upit o imenu odgovorili - No name trio, ima širok repertoar pjesama, a s instrumentalima tek obaraju, kako bi rekli u Beogradu. Prvo jelo tog popodneva bila je teleća čorba (ragu od telećega mesa, korijenastog povrća i vrhnja uz druge uobičajene dodatke) bila je gusta, osvježavajuća i dobra priprema za meso koje je slijedilo. Bila su to dimljena rebra (pečena, premazana medom, zalivena crnim vinom sa svježim crvenim lukom i prženim krumpirima) koja sam davno prvi puta kušao na drugoj strani svijeta u Melbournu i od tada sam njihov fan. Hrskavo, slasno, bez suvišnih dodataka, meso odlične teksture.

Salata šopska, a čaša crnog cabernet sauvignona Ponoć iz podruma Tošić se idealno uklopila. Probao sam još i tamjaniku iz istoga podruma, nakon čorbe, i ocjena ista - odličan. Sve pohvale kuhinji, a konobarica Marija donijela je još i desert, kaloričnu slatku "bombu"- suvu pitu punjenu suhim šljivama. Samo ovo slatko i čaša vina dovoljni su za obrok! Tko ne vjeruje neka proba. Za drugim ručkom osim neizostavne čorbe kušao sam jednostavni specijalitet pohanu papriku punjenu sirom, koju ne možete pronaći u Zagrebu, a jednostavno je i efektno toplo predjelo. Sada je u čaši bila tamjanika podruma Aleksić, a za slatko nije bilo vremena ni mjesta u želucu. Preporuka budućim posjetiteljima Beograda cijene su povoljne, a zadovoljstvo uz No name trio, veliko!

U ulici Nemanjića bana veliki hercegovački vinar Radivoj Vukoje otvorio je vinoteku i kušaonicu "Vukoje". Tu smo, malo šesteročlano društvo, u sitnim satima otvarali i kušali bar sedam sjajnih vina iz ovoga podruma. Žilavka selekcija, cuvee Primavera 2019., Galerija Tamjanika 2019., Galerija Merlot 2017., Hercegovački vranac 2016., Tribunia (chardonnay i malvasia dubrovačka) 2016., Tribunia cabernet sauvignon&merlot 2015. Vatromet mirisa i okusa uz domaći hercegovački pršut, kozji sir, kačkavalj, šunku i još ponešto. Sva vina su bila poslužena u vrhunskim čašama. Posjetiti.

U Beogradu su se praktički u isto vrijeme, šteta, održavala dva festivala vina. To je već spomenuti Beowine koji se održao po dvanaesti put, a ja sam bio na svima. Vinari su dobili veliku halu broj tri koja ove godine, za razliku od prijašnjih, nije bila popunjena. Ove godine nije bilo ni velikoga štanda HGK na kojemu je bilo uobičajeno desetak hrvatskih vinara. Već nekoliko godina tu nažalost nema ni Udruge šumadijskih vinara (nezadovoljni su tretmanom tj.cijenama štandova) koja okuplja nekoliko najznačajnijih vinskih kuća -Aleksandrović, Radovanović, Despotika...

Najbrojniji su bili odlični vinari iz Vojvodine (Mačkov podrum, Deurić, Vinum, Bajlo, Komuna da spomenem samo najznačajnije) ali na nedopustivo malom prostoru i opet je uzrok visoka najamnina. Nadam se da će to netko uvidjeti u menadžmentu sajma i da će se idućih godina konačno tu okupljati najbolji srpski vinari, što je i bila početna ideja.

U luksuznom hotelu Metropol Palace održan je nakon dvije godine pauze Grand Tasting u kojemu je centralno mjesto zauzeIo 30 odabranih vinara i vinarija iz nekadašnje Jugoslavije. U pratećem programu je bila izuzetno zanimljiva Selekcija regionalnih oranž vina. Jednodnevna vinska fešta je bila izuzetno dobro posjećena i još se jednom pokazalo koliko Beograđani vole i cijene vina. Iz Hrvatske je nazočilo devet značajnih vinarija i vinara: Enjingi, Korta Katarina, Bibich, Boškinac, Matošević, Kozlović, Roxanich, Benvenuti, Degrassi, Clai. Primjetno je da svi oni imaju predstavništva ili predstavnika prodavača u Beogradu što je najbolji način za ući na tržište. Gost na Tastingu bio je ovogodišnji predsjednik Panela za sjevernu, centralnu i istočnu Europu Darrel Joseph, važan čovjek u svijetu europskoga vinarstva. Pohvale organizatorima, vrijednom dvojcu Ivici Čikešu i Vladanu Kiki Stanojloviću do neke druge dobre prigode.

Ipak, osim vrhunskih restorana za one srednje dubljeg džepa postoje dva mjesta na kojima se može dobro pojesti. Malo, gotovo bih rekao neugledno mjesto, nadomak Zelene pijace s Leskovačkim roštiljem, kuhanim jelima (sarma, punjena paprika, prebranac, sekelji gulaš itd) i pečenjima. Cijene su tu za porciju spomenutih jela oko 300 dinara (oko 20 kuna), a za najskuplja do 500 (malo preko 30 kn) Jede se s nogu za pultom u uskom prostoru, ali je ukusno i povoljno.

Nekoliko stotina metara dalje na Terazijama je "Skroz dobra pekara" s raznovrsnim proizvodima od pite, bureka pizze i svih drugih modernih izvedenica. Pita đevrek srednje veličine (mene je zasitila) koštala je 130 dinara (8.5 kuna). Eto za svakoga ponešto, a meni je ta "radnja" s leskovačkim roštiljom prirasla srcu već godinama unazad.

U Beogradu je intezivan kazališni život. U onom užem središtu tzv. "krugu dvojke smještena su najvažnija kazališta, a u gradu ih ima petnaestak.

Na Banovom brdu periferiji Beograda u nekadašnjem kinu Šumadija otvoreno je lijepo kazalište "Teatar na brdu". Ondje sam drugog dana boravka imao čast, sreću i zadovoljstvo vidjeti veliku srpsku, a rekao bih i regionalnu glumicu Mirjanu Karanović u monodrami "Petrijin venac" koji je napisao Dragoslav Mihailović, a Srđan Karanović snimio film koji je dobio Veliku zlatnu arenu, a Mirjana Karanović proglašena najboljom glumicom u svom prvom filmu na početku karijere! Sada nakon 40 godina uz pomoć redateljice Jane Maričić ponovno oživljava (kroz te godine igrala je i drugdje Petriju) lik seljanke Petrije kojoj su u životu umrla dva muža i dvoje djece, a ona pred nama s mirnoćom i ponekim krikom prihvaća svoju sudbinu, raduje se malim stvarima i neda se životnim teškoćama. Impresionira njezina snaga kada se bori da sazna pravu istinu o ranjavanju muža u rudniku i upornosti da mu pomogne do posljednjeg trenutka. Vjerojatno bi se našla još koja glumica njezinih godina u Srbiji i šire koja bi uspjela interpretirati lik te nesretne žene. Ali mi od 1980. pa do danas imamo pred očima samo glumu Karanovićke. To je njezina uloga i ona je Petrija. Svakako pogledati u nekoj posjeti balkanskoj metropoli - Beogradu. I zbog tog nenadmašnog decenijskog kazališnog života s generacijama glumaca od Viktora Starčića, Marije Crnobori, Zorana Radmilovića, Svetlane Bojković, Milene Dravić i Dragana Nikolića do današnjih mladih glumaca.

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu pogledao sam relativno novu predstavu (premijera je bila u jesen 2020. a onda je krenuo covid) Putujuće pozorište Šopalović pisca Ljubomira Simovića prvi put je postavljeno u ovom kazalištu 1985. u režiji Dejana Mijača. Naslovnu ulogu Šopalovića imao je u prvim predstavama Milan Lane Gutović koji je umro prije nekoliko mjeseci. Zamijenio ga je Dragan Bjelogrlić, a u odličnom glumačkom ansamblu briljiraju Anita Mančić (Gina), Jovana Belović (Sofija) i Nenad Jezdić (Drobac). Radnja se događa 1941. u Užicu gdje u okupiranom gradu putujuća družina glumaca pokušava izvesti predstavu Razbojnici Friedricha Schillera. Ne videći u kakvom su okruženju i u šta se upetljavaju na kraju su prisiljeni odustati i pobjeći spašavajući živu glavu. Na Sterijinom pozorju u Novom sadu 1986. predstava i tekst su dobili prve nagrade. Predstava je krajem dvijetisućitih postavljena i u Ateljeu 212.

I pri kraju ali ne i najmanje važno koja riječ o Beogradu u noći. Dok kod nas u Zagrebu u središtu grada poslije 23 sata rade praktički samo lokali u Tkalčićevoj (Bogu hvala da je i toliko...)u prije spomenutom gradu možete krenuti na sve četiri strane svijeta u radijusu od nekoliko kilometara naići ćete na mjesta puna života. Naravno, mislim na restorane caffee, kabaree poput Laffayeta u Beton hali blizu rijeke Save. Malo niže u kvartu Savamale je bar pet noćnih lokala. Skadarliju ni ne spominjem ona je razumljiva sama po sebi. U Novom Beogradu prema ušću su splavovi o kojima ste svi čuli. Korona je na neko vrijeme zaustavila tu životnu bujicu pjesme, veselja, radosti, ali sada već stvari dolaze na svoje mjesto. Želiš li se zabaviti za nama dostupne novce, Beograd je grad za Tebe. Vjeruj mi, znam što govorim.
 

  • #Beograd
  • #sajam
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Čokoladni kolač recept
Savšenstvo bez mane
Ovako sočne čokoladne kolače još nismo probali! Biskvit je natopljen jednom, a prekriven drugom kremom
Pijani rezanci: Recept za tajladski klasik s piletinom u prefinom umaku
Pad Kee Mao
Pijani rezanci: Recept za tajladski klasik s piletinom u prefinom umaku
Ljubljana iz drugog kuta: Mjesta koja turisti (još) nisu otkrili
POKROVITELJ DINERS
Ljubljana iz drugog kuta: Mjesta koja turisti (još) nisu otkrili
Sveti bosiljak: Čistač jetre i antidepresiv iz vrta koji je osobito omiljen zimi
Lijek iz vrta
Sveti bosiljak: Čistač jetre i antidepresiv iz vrta koji je osobito omiljen zimi
Punkufer osmijeha i važnih poruka: Genijalna atmosfera na Gornjem gradu zbog koje jedva čekamo novu #neOKOLIŠaj izložbu
Zelena budućnost
Punkufer osmijeha i važnih poruka: Genijalna atmosfera na Gornjem gradu zbog koje jedva čekamo novu #neOKOLIŠaj izložbu
Muzej umjetnosti će se graditi u Dubaiju
Inspiriran morem i biserima
Muzej koji "pluta" u morskom kanalu novo je čudo Dubaija
Tjedni jelovnik jela na žlicu od 10.11. do 16.11. 2025.
Tjedni jelovnik
Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 toplih i finih jela na žlicu za svaki dan ovoga tjedna
Možda nije najviša, ali je najbrutalnija: "Divlja planina" koja ne oprašta pogreške
"Planina svih planina"
Možda nije najviša, ali je najbrutalnija: "Divlja planina" koja ne oprašta pogreške
Novi kviz općeg znanja: Za one koji žele znati (još) više
15 nasumičnih pitanja
Novi kviz općeg znanja: Za one koji žele znati (još) više
Kremasto varivo s piletinom i njokima recept
U jednom loncu
Fino i lako se sprema: Pileće varivo s njokima pravi je izbor za studeni
Varivo od crvene leće i cvjetače recept
Recept na žlicu
Fino varivo s lećom i cvjetačom sjajan je izbor za ručak ili večeru, a bit će gotovo za 30-ak minuta
Dvorac Trosky u Češkoj
Djevica i starica
Ruševine ovog dvorca postale su veliki turistički hit među mlađima od 25 godina, a evo i zašto

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Od vikenda obaveza uporaba zimske opreme
Zakonska obaveza
Vozači, pripremite se! Od vikenda prijete kazne ako ovo ne učinite s vozilom
Austrijanci u velikim problemima, nedostaju im radnici tijekom zimske sezone
Alarmantno
Zemlja s mnogo hrvatskih radnika u problemima: Kritično nedostaje radne snage, a nude minimalnu plaću od 2200 eura
Venezuela priprema gerilski odgovor u slučaju američkog napada
gerilski stil
Spremaju se za rat s jednom od najjačih vojski svijeta: "Na agresiju ćemo odgovoriti jedinstvom"
show
Preminula je Sally Kirkland
tužna vijest
Preminula glumačka legenda koju pamtimo po kultnoj ulozi iz 80-ih godina
Poslušajte kako Ivan Zak pjeva veliki hit Marka Perkovića Thompsona
što kažete?
Poslušajte kako to zvuči kad Ivan Zak zapjeva veliki Thompsonov vjerski hit!
Ryanair se našalio na račun Modrićeva leta njihovom linijom
pohvalili se!
Let koji je postao hit! Ryanair se oglasio zbog Modrićeva putovanja, reakcije su urnebesne
zdravlje
Ovo piće polako uništava vašu jetru – a mnogi ga piju svaki dan!
Stručnjaci upozoravaju
Ovo piće polako uništava vašu jetru – a mnogi ga piju svaki dan!
Ovo područje na licu nikada ne smijete dirati – evo zašto ga zovu “trokut smrti”!
Važno!
Ovo područje na licu nikada ne smijete dirati – evo zašto ga zovu “trokut smrti”!
Jela od kelja: 6 recepata s mesom i bez mesa
Po preporuci nutricionistice
Jela od kelja: 6 recepata s mesom i bez mesa
zabava
Medvjed im ušetao u kuću, ali nije bio spreman na ovakav otpor
Čovječe…
Medvjed im ušetao u kuću, ali nije bio spreman na ovakav otpor
Kad vidite gdje su stavili kadu u ovoj kupaonici, bit ćete zahvalni na svojoj
Urnebesno
Kad vidite gdje su stavili kadu u ovoj kupaonici, bit ćete zahvalni na svojoj
Dalmatinac napravio pravu kolonu, a kad vidite zašto nećete se prestati smijati
Zanimljivo
Dalmatinac napravio pravu kolonu, a kad vidite zašto nećete se prestati smijati
tech
Znanstvenici iznenađeni: Otkrili potpuno novu vrstu pčele, zbog jednog detalja dobila jezivo ime
Zastrašujući izgled
Znanstvenici iznenađeni: Otkrili potpuno novu vrstu pčele, zbog jednog detalja dobila jezivo ime
Već prva snimka opservatorija Vera C. Rubin zapanjila astronome i otkrila skrivenu tajnu jedne poznate galaksije
Tek je počeo s radom
Već prva snimka opservatorija Vera C. Rubin zapanjila astronome i otkrila skrivenu tajnu jedne poznate galaksije
Googleovi savjeti koje treba poslušati: Evo kako smanjiti potrošnju baterije na Androidu
Svaki se postotak računa
Googleovi savjeti koje treba poslušati: Evo kako smanjiti potrošnju baterije na Androidu
sport
Mladog nogometaša slučajno upucao vlastiti brat
tragedija
Mladog nogometaša slučajno upucao vlastiti brat
Tko je bogatiji – Luka Modrić ili Novak Đoković? Jedan je zaradio znatno više
sudar titana
Tko je bogatiji – Luka Modrić ili Novak Đoković? Jedan je zaradio znatno više
Velika pobjeda hrvatskog kluba: U dramatičnoj utakmici nokautirali Francuze!
Bravo!
Velika pobjeda hrvatskog kluba: U dramatičnoj utakmici nokautirali Francuze!
tv
U dobru i zlu: Namjere mu nisu iskrene - zašto je zapravo došao?
U DOBRU I ZLU
U dobru i zlu: Namjere mu nisu iskrene - zašto je zapravo došao?
Kumovi: Ovo je možda zadnji razgovor oca i sina
KUMOVI
Ovo je možda zadnji razgovor oca i sina
MasterChef: Žiri i u stres testu priredio ozbiljno iznenađenje! "Ne miriše na dobro!"
OSTANAK ILI ODLAZAK?
Žiri i u stres testu priredio ozbiljno iznenađenje! "Ne miriše na dobro!"
putovanja
Tjedni jelovnik jela na žlicu od 10.11. do 16.11. 2025.
Tjedni jelovnik
Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 toplih i finih jela na žlicu za svaki dan ovoga tjedna
Novi kviz općeg znanja: Za one koji žele znati (još) više
15 nasumičnih pitanja
Novi kviz općeg znanja: Za one koji žele znati (još) više
Možda nije najviša, ali je najbrutalnija: "Divlja planina" koja ne oprašta pogreške
"Planina svih planina"
Možda nije najviša, ali je najbrutalnija: "Divlja planina" koja ne oprašta pogreške
novac
Ovo su milijarderi koji stoje iza carstva izgrađenog na jednostavnom, ali revolucionarnom izumu – šlagu bez mlijeka
Slatki imperij
Ovo su milijarderi koji stoje iza carstva izgrađenog na jednostavnom, ali revolucionarnom izumu – šlagu bez mlijeka
Ryanair uvodi veliku promjenu za sve putnike. Evo što se mijenja od 12. studenog
Nova pravila
Ryanair uvodi veliku promjenu za sve putnike. Evo što se mijenja od 12. studenog
Danska u panici zbog kineskih autobusa koji su trebali voziti Zagrebom: Moguće ih je isključiti iz daljine
kamikaze na cesti
Danska u panici zbog kineskih autobusa koji su trebali voziti Zagrebom: Moguće ih je isključiti iz daljine
lifestyle
Topli modeli gležnjača i niskih čizmi iz trgovina
Modeli za svaki dan
15 toplih gležnjača i niskih čizama s kojima ćete biti spremni i za minuse
Ksenija Pajić u trapericama i bundi na zagrebačkoj špici 2025.
Ležerna i dotjerana
Ove traperice savršen su izbor za šetnju gradom, a Ksenija Pajić nosi ih uz kratku bundu
Super Prostor: Stan koji dokazuje da bordo boja ne pripada samo jesenskoj garderobi
JAKO EFEKTNO
Stan koji dokazuje da bordo boja ne pripada samo garderobi, spavaća soba sigurno će izazvati reakcije
sve
Mladog nogometaša slučajno upucao vlastiti brat
tragedija
Mladog nogometaša slučajno upucao vlastiti brat
Topli modeli gležnjača i niskih čizmi iz trgovina
Modeli za svaki dan
15 toplih gležnjača i niskih čizama s kojima ćete biti spremni i za minuse
Ksenija Pajić u trapericama i bundi na zagrebačkoj špici 2025.
Ležerna i dotjerana
Ove traperice savršen su izbor za šetnju gradom, a Ksenija Pajić nosi ih uz kratku bundu
Beograd - 3
Vikend preko granice

Crno jaje vas vodi u Beograd: Zabava, odlična hrana i opuštajući wellness

Poseban šarm Beograda krije se u njegovim kontrastima, istodobno je živahan i opušten, moderan i tradicionalan. Upravo zbog toga, vikend u ovom gradu ostaje urezan u sjećanje kao iskustvo koje nudi puno više od samog putovanja... NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Jurka - 3 Putovanja
    Mijenjaju noć za dan

    Jutarnje žurke su sve veći hit u Beogradu: Jurke za one kojima noćni život sve teže pada, a uživaju u dobroj muzici

  • Beograd Putovanja
    Grad koji ne spava

    Guns N' Roses u prijestolnici Srbije: "Dobitna kombinacija, ali i u Beogradu novčanik može patiti"

  • Beograd - 3 Putovanja
    Vikend preko granice

    Crno jaje vas vodi u Beograd: Zabava, odlična hrana i opuštajući wellness

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Pun ti je kufer
uvijek istih priča i tema?

Prijavi se na naš
newsletter
i vidjet ćeš
da ćemo kliknuti ;)

Please don't insert text in the box below!
close